ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Σκόπια, Τζεν Ψάκη,


















































Ξέφυγε ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν κι απείλησε με πόλεμο το Ισραήλ
Νετανιάχου: Η Βρετανία είναι η πρώτη ισλαμική δημοκρατία που διαθέτει πυρηνικά όπλα
Χαλκιδική: Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού απορριμματοφόρου από Σέρβους τουρίστες
Λαβρόφ: «Η Τουρκία καταλαβαίνει ότι δεν θα γίνει ποτέ μέλος της ΕΕ»
Δεκαπενταύγουστος: Τι ισχύει για καταστήματα και σούπερ μάρκετ Σάββατο και Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις συνομιλίες, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, για το “θέμα του ονόματος” της ΠΓΔΜ, δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, απαντώντας σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε ο κ. Νίμιτς με τους αντιπροσώπους της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, την Τετάρτη, στην έδρα του ΟΗΕ.
“Η επίλυση αυτής της μακρόχρονης διαφωνίας είναι κάτι που θα θέλαμε να δούμε, όσο το δυνατόν συντομότερα” ανέφερε η κ. Ψάκι, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι ηγέτες των δύο χωρών “θα βρουν μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στη διαφωνία του ονόματος το συντομότερο δυνατό, προς το συμφέρον της Ευρω-Ατλαντικής ενσωμάτωσης, της οικονομικής ευημερίας, της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή”.
Καταλήγοντας, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ τόνισε ότι “οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, οπότε ο ρόλος μας είναι σίγουρα υποστηρικτικός και ενθαρρύνουμε για μια λύση”.























































