Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζευγάρι και η ερωμένη τους σκότωναν και έφτιαχναν πίτες από τα θύματά τους (φωτό)

Ζευγάρι και η ερωμένη τους σκότωναν και έφτιαχναν πίτες από τα θύματά τους (φωτό)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Κανιβαλισμός, Φωτογραφίες,

Στη Βραζιλία, σοκαρισμένη είναι κοινή γνώμη, έπειτα από την αποκάλυψη ότι ένα παντρεμένο ζευγάρι κανίβαλων και η ερωμένη τους είχαν δολοφονήσει τουλάχιστον δύο γυναίκες και είχαν φτιάξει πίτες με τη σάρκα των θυμάτων τους.

Ο Χόρχε Μπελτράο ντα Σιλβέιρα (Jorge Beltrao Negromonte da Silveira), η σύζυγός του Ιζαμπέλ Κριστίνα Πιρές (Isabel Cristina Pires) και η ερωμένη τους συνελήφθησαν το 2012, ωστόσο, η φρικιαστική αυτή υπόθεση βλέπει το «φως» της δημοσιότητας ξανά και κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες με αφορμή τη δίκη των κατηγορουμένων.

Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις δράστες, αφού σκότωναν τα θύματά τους, όχι μόνο έτρωγαν διάφορα μέλη τους, αλλά χρησιμοποιούσαν τη σάρκα τους για να φτιάξουν πίτες τις οποίες και πουλούσαν στη συνέχεια σε γείτονες, σε σχολεία και σε τοπικά νοσοκομεία, ισχυριζόμενοι ότι περιείχαν κοτόπουλο και τόνο!

Οι δολοφονίες έλαβαν χώρα στην πόλη στην οποία κατοικούσαν οι τρεις κανίβαλοι, την Γκαρανχούς (Garanhuns), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησαν ότι δέλεαρ για να επισκεφτούν τα θύματα το σπίτι τους, ήταν η δουλειά που τους προσέφεραν, αφού είχαν βάλει αγγελία ότι ήθελαν μια γυναίκα για να προσέχει τα παιδιά τους!

Οι δολοφονίες έλαβαν χώρα από το 2008 έως το 2012, ενώ τα απομεινάρια των θυμάτων βρέθηκαν από αστυνομικούς στην πίσω αυλή του σπιτιού των δολοφόνων. Επίσης, αστυνομικοί βρήκαν εντός της οικίας ένα βιβλίο 50 σελίδων υπό τον τίτλο «Οι αποκαλύψεις ενός σχιζοφρενή», μέσα στο οποίο ο δράστης, ανέφερε ότι είχε εμμονή με το να σκοτώνει γυναίκες.

Όσον αφορά στο ποια ήταν η πρώτη εξήγηση που έδωσαν στις αρχές μετά τη σύλληψή τους, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, είπαν ότι ανήκαν σε μια οργάνωση η οποία πάλευε για τον «εξαγνισμό» του κόσμου και τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.

canib

canib1

canib2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος: Το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα επαναδιαβεβαίωσε σχέσεις με τα Ύπατα Βραζιλίας και Αργεντινής – Ύπατοι από Κεντρική και Νότια Αμερική στην Αθήνα

Ρωσία: Κανίβαλος σκότωσε με τσεκούρι έναν συνταξιούχο και έφαγε την καρδιά του

Βραζιλία: Άντρας σκότωσε την influencer σύζυγό του και πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

Βραζιλία: Πάνω από 900 φώκιες και θαλάσσιοι λέοντες πέθαναν από τη γρίπη των πτηνών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr