ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Έπεσε στο 1,57 ευρώ το λίτρο η βενζίνη μετά τη μείωση του ΦΠΑ - Μείωση φόρων και στο ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Ελβετία επειδή οι δρόμοι είναι καλοί.
Τα αυτοκίνητα καλά και οι οδηγοί ευσυνείδητοι, τροχαία μπορούν να γίνουν εξαιτίας του πάγου ή μιας παστίλιας.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε στην Ελβετία, όταν ένας οδηγός κατάπιε κατά λάθος την παστίλια για το βήχα, την οποία είχε στο στόμα του, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας.
Ο 45χρονος άνδρας οδηγούσε το Skoda Octavia στην περιοχή Λέντζμπουργκ, κοντά στη Ζυρίχη, όταν χωρίς να το θέλει κατάπιε την παστίλια, με αποτέλεσμα να αρχίσει να πνίγεται.
Μη μπορώντας να ανασάνει, ο άνδρας άρχισε να βήχει χάνοντας έτσι τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο έπεσε σε μια μεταλλική κολώνα, συγκρούστηκε με ένα τοίχο και στη συνέχεια αναποδογύρισε.
Ο οδηγός και η σύζυγός του τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ανακοίνωσε η αστυνομία.























































