ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή (7/3) ότι θεωρεί «πιο εύκολο» να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία παρά με την Ουκρανία, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου, υπογραμμίζοντας ότι εμπιστεύεται τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Τον πιστεύω» είπε, αναφερόμενος στον Ρώσο πρόεδρο. «Ειλικρινά, θεωρώ πιο δύσκολο να διαπραγματευτώ με την Ουκρανία, η οποία δεν έχει χαρτί στα χέρια της.
»Είναι ίσως ευκολότερη η διαπραγμάτευση με τη Ρωσία», πρόσθεσε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε επίσης ότι θέλει να βρεθεί μια διευθέτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία πριν συζητηθούν τυχόν εγγυήσεις ασφαλείας.
Νωρίτερα σήμερα, το Bloomberg -επικαλούμενο πηγές από τη Μόσχα που γνωρίζουν το θέμα- μετέδωσε ότι η Ρωσία είναι πρόθυμη να συζητήσει μια προσωρινή εκεχειρία στην Ουκρανία, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει πρόοδος προς μια τελική ειρηνευτική συμφωνία.
Η Ρωσία πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχθεί την παρουσία στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στο ουκρανικό έδαφος, απορρίπτοντας την πρόταση των ευρωπαϊκών χωρών να συγκροτηθεί ένας «συνασπισμός των προθύμων» που θα βοηθήσει στην παρακολούθηση οποιασδήποτε ειρηνευτικής συμφωνίας.
Δεν έχει αντίρρηση να αναπτύξουν δυνάμεις στην Ουκρανία χώρες όπως η Κίνα που ήταν ουδέτερες στη σύγκρουση.























































