ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγλία, Ταξί (Όχημα Δημόσιας Μεταφοράς),


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ντέιβ Λέοναρντ (Dave Leonard), οδηγός ταξί στην Αγγλία, ήθελε να ντυθεί Άγιος Βασίλης για να μαζέψει δωρεές για την κλινική στην οποία πέθανε η μητέρα του.
Η Ένωση, όμως, των οδηγών ταξί δεν του επέτρεψε να φορέσει ψεύτικη γενειάδα, γιατί είπαν ότι θα άλλαζε τη φυσιογνωμία του και δε θα ανταποκρινόταν στη φωτογραφία της άδειάς του.
Ο 43χρονος Ντέιβ εξεπλάγην από την απαγόρευση και δήλωσε: “Υπάρχουν αυστηροί κανόνες και καταλαβαίνω την αναγκαιότητά τους. Αλλά πραγματικά δεν πίστευα ότι η γενειάδα του Αη Βασίλη θα δημιουργούσε πρόβλημα… Τώρα θα πρέπει να μεγαλώσω τη δική μου, η οποία όμως δεν είναι άσπρη”.
Τα περασμένα Χριστούγεννα ο Ντέιβ κατάφερε να μαζέψει 765 αγγλικές λίρες (960 ευρώ) και φέτος ελπίζει ότι θα φτάσει τις 2.500 (3.120 ευρώ).
Ο “γιορτινός” οδηγός κυκλοφορεί στους δρόμους με το βανάκι του στολισμένο με λαμπιόνια, γιρλάντες και χιονανθρώπους.























































