ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζελένσκι: Είμαι έτοιμος να συναντήσω τον Πούτιν στην Τουρκία την Πέμπτη

Ζελένσκι: Είμαι έτοιμος να συναντήσω τον Πούτιν στην Τουρκία την Πέμπτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε πως θα συναντήσει τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη, την Πέμπτη 15 Μαΐου, μετά την παρέμβαση του Ντόναλντ Τραμπ για άμεση συνάντηση ακόμη και χωρίς κατάπαυση του πυρός.

Ωστόσο σε σχετική ανάρτηση του ο Ουκρανός πρόεδρος αναφέρει ότι αναμένει πλήρη εκεχειρία από τη Δευτέρα, λέγοντας ότι «θα περιμένει» τον Πούτιν στην Τουρκία.

«Αναμένουμε πλήρη και διαρκή κατάπαυση του πυρός, με έναρξη από αύριο, ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διπλωματία.

»Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι δολοφονίες. Και θα περιμένω τον Πούτιν στην Τουρκία την Πέμπτη. Προσωπικά.

»Ελπίζω ότι αυτή τη φορά οι Ρώσοι δεν θα αναζητήσουν δικαιολογίες», έγραψε ο Ουκρανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στο «Χ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά – Τι έγραψε στο «Χ»

«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ

Σκληρή ρητορική Τραμπ και σφυροκόπημα των ΗΠΑ στο Ιράν – Η Τεχεράνη απάντησε με πυραύλους σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν

Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»

Ιράν, ΗΠΑ συνεχίζουν την κλιμάκωση των επιθέσεων, αλληλοκατηγορίες για την ειρηνευτική συμφωνία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr