Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρούμπιο: Πρόοδος στις συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας μόνο αν ο Τραμπ μιλήσει με τον Πούτιν

Ρούμπιο: Πρόοδος στις συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας μόνο αν ο Τραμπ μιλήσει με τον Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ΗΠΑ έχουν χαμηλές προσδοκίες ότι οι επερχόμενες ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία θα οδηγήσουν σε σημαντική πρόοδο, δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο από την Αττάλεια της Τουρκίας, όπου βρίσκεται για την άτυπη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επεσήμανε ότι δεν αναμένει σημαντική πρόοδο εκτός αν ο Ντόναλντ Τραμπ εμπλακεί άμεσα στις διαπραγματεύσεις και μιλήσει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τόνισε ότι αυτό είναι σημαντικό για να γίνει ξεκάθαρο τι θέλει η ρωσική πλευρά και αν η ειρήνη είναι εφικτή.

Σημείωσε επίσης ότι το γεγονός πως η Μόσχα έστειλε χαμηλόβαθμους αξιωματούχους στην Κωνσταντινούπολη, δεν υποδηλώνει κάποια πρόοδο.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι θα συναντηθεί με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών και την ουκρανική αντιπροσωπεία στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή.

Από την πλευρά του το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι ήδη ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν συναντάται αυτήν την ώρα με τη ρωσική αντιπροσωπεία που θα συμμετάσχει στις συνομιλίες με τους Ουκρανούς στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, ανακοίνωσε πως αύριο, η αμερικανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο, η ουκρανική με επικεφαλής τον υπουργό Άμυνας και η ρωσική θα βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη», μαζί με τον Χακάν Φιντάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H FIFA απένειμε βραβείο Ειρήνης στον Ντόναλντ Τραμπ

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr