ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Μακελειό στον Καναδά: Τρανς γυναίκα ο δράστης της επίθεσης – Η μητέρα και ο αδερφός της ανάμεσα στα θύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Astra, μεταξύ 20-22 Μαΐου σημειώθηκε σφοδρή επίθεση με ουκρανικά drones στο Κουρσκ, την ώρα που το ελικόπτερο του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν βρισκόταν στον αέρα στη συγκεκριμένη περιοχή.
Όπως είπε ο διοικητής της τοπικής αεράμυνας Γιούρι Ντάσκιν, «η ένταση της επίθεσης αυξήθηκε σημαντικά τη στιγμή που το ελικόπτερο του Ανωτάτου Διοικητή πετούσε πάνω από την περιοχή».
Ο ίδιος υποστήριξε ότι «το ελικόπτερο του προέδρου βρισκόταν ουσιαστικά στο επίκεντρο της απωθηθείσας επίθεσης».
Σημειώνεται πως δεν υπάρχει καμία αναφορά για τραυματισμό του Ρώσου προέδρου.
Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από το Κρεμλίνο, ωστόσο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών που αποτυπώνουν την ένταση στην περιοχή του Κουρσκ, μετά και την ανακατάληψη εδαφών από ρωσικές δυνάμεις.
Ο ίδιος ο Πούτιν είχε επισκεφθεί πρόσφατα την περιοχή, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο την Τετάρτη.
Οι ρωσικές Αρχές υποστηρίζουν ότι κατά την επιχείρηση καταρρίφθηκαν συνολικά 46 ουκρανικά drones, χωρίς να διευκρινιστεί αν κάποιο εξ αυτών είχε στόχο το ελικόπτερο του προέδρου.























































