ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διπλωματικό Σώμα, Ισραήλ, Ισραηλινή Πρεσβεία, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Φρίντριχ Μερτς,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισραήλ ανακοίνωσε την Παρασκευή 13/06 το κλείσιμο όλων των Πρεσβειών του οικουμενικώς και κάλεσε τους Ισραηλινούς πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση, αποφεύγοντας να επιδεικνύουν εβραϊκά ή ισραηλινά σύμβολα σε δημόσιους χώρους, όπως γνωστοποίησαν το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών και διπλωματικές αποστολές, μετά την έναρξη ευρείας κλίμακας επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν.
«Οι ισραηλινές διπλωματικές αποστολές σε όλο τον κόσμο θα παραμείνουν κλειστές και δεν θα προσφέρουν προξενικές υπηρεσίες», δήλωσε το ισραηλινό ΥΠΕΞ, χωρίς να διευκρινίσει τη διάρκεια της αναστολής λειτουργίας τους.
Οι Ισραηλινοί πολίτες καλούνται να συνεργάζονται με τις τοπικές Αρχές Ασφαλείας σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν εχθρικές ενέργειες.
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε ότι η Γερμανία ενισχύει τα μέτρα προστασίας σε εβραϊκούς και ισραηλινούς χώρους.
Στη Στοκχόλμη, η ασφάλεια γύρω από τη Μεγάλη Συναγωγή έχει ενισχυθεί με αστυνομικά οχήματα να βρίσκονται σταθμευμένα κοντά στο κτίριο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Reuters.
Το ισραηλινό ΥΠΕΞ εξέδωσε οδηγία προς όλους τους Ισραηλινούς που βρίσκονται στο εξωτερικό να συμπληρώσουν μια ηλεκτρονική φόρμα, ενημερώνοντας για την τοποθεσία και την κατάστασή τους.
Παρόμοια φόρμα είχε χρησιμοποιηθεί μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, για τον συντονισμό της επιστροφής εφέδρων και την οργάνωση πτήσεων διάσωσης.























































