ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν κρίνει «αδικαιολόγητη» τη συνέχιση των πυρηνικών διαπραγματεύσεων

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν κρίνει «αδικαιολόγητη» τη συνέχιση των πυρηνικών διαπραγματεύσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με φόντο την τρέχουσα πολεμική ένταση με το Ισραήλ, το Ιράν δήλωσε ότι η συνέχιση των συνομιλιών για το πυρηνικό του πρόγραμμα με τις ΗΠΑ είναι «αδικαιολόγητη».

Ο Υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγκτσί, σε επικοινωνία του με την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική, Κάγια Κάλας, υποστήριξε ότι οι ενέργειες του Ισραήλ οφείλονται στην υποστήριξη της Ουάσιγκτον.

Ο επόμενος γύρος συνομιλιών μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 15/06 και μέχρι το Σάββατο το Ιράν δεν είχε αποσυρθεί επισήμως.

«Παραμένει ασαφές ποια απόφαση θα λάβουμε», δήλωσε ο Εσμαΐλ Μπαγκαΐ, εκπρόσωπος του ιρανικού Υπουργείου Εξωτερικών, σε κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ΗΠΑ εκφράζουν την ελπίδα ότι οι συνομιλίες με την Τεχεράνη για το πυρηνικό της πρόγραμμα θα συνεχιστούν, παρά τις επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν, που έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση την αξία των διαπραγματεύσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 – Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία

Νετανιάχου κατά Ευρώπης για κατευνασμό των τζιχαντιστών

Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων

Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της Ιερουσαλήμ

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr