ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ισραήλ, Κίνα, Ντόναλντ Τραμπ, Ομάδα G7, Ρωσία, Σύνοδος G7,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα 16/06 ότι ήταν λάθος να εκδιωχθεί η Ρωσία από την G8 και ότι δεν θα τον πείραζε να ενταχθεί η Κίνα στην G7, σε σχόλια που έκανε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά στον Καναδά.
Επιπρόσθετα μίλησε και για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Το Ιράν θέλει να συζητήσει για την αποκλιμάκωση των εχθροπραξιών με το Ισραήλ και θα πρέπει να το κάνει αμέσως «πριν να είναι πολύ αργά», δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
«Θα έλεγα ότι το Ιράν δεν κερδίζει αυτόν τον πόλεμο και θα πρέπει να μιλήσει και θα πρέπει να μιλήσει αμέσως πριν είναι πολύ αργά», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους κατά την έναρξη μιας συνάντησης με τον Καναδό πρωθυπουργό Μαρκ Κάρνεϊ.
Nωρίτερα σήμερα, η Wall Street Journal και το Reuters μετέδωσαν ότι το Ιράν έχει στείλει μήνυμα με τη μορφή του κατεπείγοντος ότι επιδιώκει τον τερματισμό των εχθροπραξιών και την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό του πρόγραμμα, στέλνοντας μηνύματα σε Ισραήλ και ΗΠΑ μέσω μεσολαβητριών αραβικών χωρών.























































