ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τρίτη 24/06 ότι δεν θέλει να δει «αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν που, όπως υποστήριξε, θα οδηγήσει σε χάος.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους, καθ’ οδόν προς την Χάγη και τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, ο Τραμπ δήλωσε ότι το Ιράν δεν πρόκειται να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, συμπληρώνοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά και προσφέρθηκε να βοηθήσει αναφορικά με το Ιράν.
Προχθές ο Αμερικανός πρόεδρος είχε ταχθεί υπέρ της ιδέας αλλαγής καθεστώτος στην Ισλαμική Δημοκρατία.
Επίσης ο Τραμπ δήλωσε πως σχεδιάζει να συναντηθεί κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Συμμαχίας με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.























































