ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλάσκα, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντμίτρι Πεσκόφ, Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο
Ρούμπιο: «Φύγετε αμέσως» στην ιρανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ
Ο Νίκος Δένδιας αποθεώθηκε στη Λευκωσία - Οι πολίτες φώναζαν «Δένδιας-Δένδιας»
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των Γερμανών - Ούτε ο πόλεμος, ούτε μία παγκόσμια κρίση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι η σύνοδος κορυφής στην Αλάσκα θα διαρκέσει 6-7 ώρες εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πέσκοφ, λόγω του μεγάλου αριθμού προγραμματισμένων εκδηλώσεων.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχουν αρχικά μια κατ’ ιδίαν συνάντηση, ενώ «φαίνεται τώρα ότι σε αυτή θα συμμετάσχουν και συνεργάτες τους».
«Στη συνέχεια, θα γίνουν διαπραγματεύσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών, πιθανώς με τη μορφή ενός γεύματος εργασίας.
»Έπειτα, οι ηγέτες θα αποσυρθούν για κάποιο διάστημα και στη συνέχεια θα συγκεντρωθούν για μια κοινή συνέντευξη Τύπου.
»Γενικά, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι, φυσικά, θα αφιερωθούν τουλάχιστον 6-7 ώρες σε αυτό», τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Ο Πέσκοφ πρόσθεσε ότι αναμένει η συνάντηση «να είναι παραγωγική, ώστε να συζητηθεί η δυνατότητα διεξαγωγής τριμερούς συνόδου με τη συμμετοχή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι».























































