ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Παρασκευή, 22 Αυγούστου, ότι θα παρακολουθήσει εάν ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, και ο Ουκρανός ομόλογός του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, θα συνεργαστούν προκειμένου να τερματιστεί ο πόλεμος που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία.
«Θα δούμε εάν ο Πούτιν και ο Ζελένσκι θα εργαστούν από κοινού.
»Ξέρετε, είναι κάπως σαν το λάδι με το ξύδι.
»Δεν τα πάνε πολύ καλά, για προφανείς λόγους», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνομιλίας με δημοσιογράφους.
Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι δεν είναι βέβαιος εάν η παρουσία του είναι απαραίτητη σε μια πιθανή συνάντηση που επιχειρεί να διοργανώσει μεταξύ του Πούτιν και του Ζελένσκι, μετά τις πρόσφατες συνομιλίες του με τον Πούτιν στην Αλάσκα.
Παρόλα αυτά, όπως τόνισε, θα προτιμούσε να μην παραβρεθεί σε μια τέτοια συνάντηση.























































