ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Συρία προσχωρεί στη συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας
Γεωπολιτικός σεισμός! Ήταν η Σαουδική Αραβία και η Συρία οι χώρες που συζητούσαν «ειρήνη» με το Ισραήλ ως προκάλυμμα για
«Φωτιές» στην Ιερουσαλήμ από διαρροές για αραβικό σχέδιο παραπλάνησης - Διαψεύδει εμπλοκή της Αιγύπτου ο Νετανιάχου
Τεράστια αποστολή αμερικανικού στρατιωτικού υλικού έφτασε στο λιμάνι της Χάιφα
Το Πεντάγωνο απορρίπτει την αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και επανεξετάζει τις πυρηνικές επιλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε την Πέμπτη 04/09 ότι η Ιταλία δεν θα αναπτύξει στρατεύματα στην Ουκρανία, μετά τη σύνοδο της «Συμμαχίας των Προθύμων», κυρίως ευρωπαϊκών χωρών που υποστηρίζουν την Ουκρανία, που εστιάστηκε στις εγγυήσεις ασφάλειας αυτής της χώρας.
Κατά τη διάρκεια της συνόδου αυτής, στην οποία συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι τόνισε «την μη διαθεσιμότητα της Ιταλίας να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία», σύμφωνα με ανακοίνωση.
»Προστίθεται ότι η Ρώμη θα μπορούσε «να υποστηρίξει μια πιθανή κατάπαυση του πυρός μέσω πρωτοβουλιών παρακολούθησης και εκπαίδευσης εκτός των συνόρων της Ουκρανίας».























































