ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ισραηλινός στρατός αναχαίτισε μία επιχείριση λαθρεμπορίου όπλων από τη Συρία προς το Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός αναχαίτισε μία επιχείριση λαθρεμπορίου όπλων από τη Συρία προς το Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισραήλ, Λαθρεμπόριο Όπλων, Λίβανος, Συρία,

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε μια επιχείρηση λαθρεμπορίου όπλων από συριακό έδαφος προς τον Λίβανο, συλλαμβάνοντας αρκετούς υπόπτους κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κοντά στο Όρος Χερμόν, εντός της Συρίας.

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Αβιχάι Αντράι, δήλωσε ότι δυνάμεις από την Ταξιαρχία Γκολάν, σε συντονισμό με τη Μονάδα 504, παρακολουθούσαν ύποπτες κινήσεις κατά μήκος των συνόρων πριν επέμβουν, κατασχέοντας όπλα και μεταφέροντας τους συλληφθέντες για ανάκριση.

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης, ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποίησαν νέα εισβολή σε αρκετά χωριά νότια του Κυβερνείου Κουνέιτρα, συνοδευόμενες από εντατικές αεροπορικές περιπολίες πάνω από τη νότια Συρία.

Τους τελευταίους μήνες, η ισραηλινή δραστηριότητα στην ύπαιθρο της Κουνέιτρα έχει ενταθεί, με δυνάμεις να προωθούνται γύρω από τη Σίντα αλ-Χανούτ, να εγκαθιστούν νέο σημείο ελέγχου και να επιβάλλουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Αναφέρθηκαν επίσης κινήσεις κατά μήκος του δρόμου που συνδέει την Αλ-Σαμντανέγια αλ-Σαρκίγια με το Χαν Αρνάμπα, όπου στήθηκε προσωρινό φράγμα ελέγχου, πέρα από ένα σημείο ελέγχου μεταξύ Ουφανίγια και Τζουμπάτα αλ-Χασάμπ.

Οι επιχειρήσεις αντικατοπτρίζουν τη συνεχή παρακολούθηση από πλευράς Ισραήλ των συνόρων Συρίας-Λιβάνου και τις προσπάθειές του να αποτρέψει τη διακίνηση όπλων από τις εμπόλεμες ζώνες στη νότια Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λίβανος και Συρία για την ενίσχυση των συνοριακών ελέγχων

Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία

Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ναυτικές συμπλοκές στο νότιο Ιράν – Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν πλήγματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr