ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουκρανία, Ρωσία, Στιβ Γουίτκοφ, Τζάρεντ Κούσνερ,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότερες από πέντε ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ στη Μόσχα, με το Κρεμλίνο να χαρακτηρίζει «παραγωγικές» τις συνομιλίες για το σχέδιο της Ουάσιγκτον με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
Ο Γουίτκοφ συνοδευόταν από τον γαμπρό του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, τον Τζάρεντ Κούσνερ.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο διπλωματικός σύμβουλος του Πούτιν, Γιούρι Ουσακόφ, και ο ειδικός απεσταλμένος για θέματα επενδύσεων και οικονομικής συνεργασίας με άλλες χώρες, Κίριλ Ντμίτριεφ.
«Χρήσιμες, εποικοδομητικές, και ουσιαστικές» χαρακτήρισε τις συνομιλίες ο Γιούρι Ουσακόφ σε δηλώσεις που μεταδίδει το πρακτορείο Interfax.
Διευκρίνισε πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες, συμπληρώνοντας πως οι αμερικανοί απεσταλμένοι θα επιστρέψουν στην Ουάσιγκτον για να ενημερώσουν τον πρόεδρο Τραμπ και ότι οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS, ο Γιούρι Ουσάκοφ, δήλωσε πως «δεν υπάρχει ακόμη σχέδιο συμβιβασμού για την Ουκρανία.
»Ορισμένες αμερικανικές προτάσεις είναι αποδεκτές από τη Ρωσία, ενώ άλλες όχι», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε πως «δεν είμαστε πιο κοντά στην επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία και υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».
Πρόσθεσε πως μετά την πρώτη έκδοση του ειρηνευτικού σχεδίου των ΗΠΑ για την Ουκρανία, η Ρωσία έλαβε τέσσερα ακόμη έγγραφα.
«Αυτά τα έγγραφα συζητήθηκαν στη συνάντηση στο Κρεμλίνο με εκπροσώπους των ΗΠΑ την Τρίτη (02/12)», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γιούρι Ουσάκοφ.
Σύμφωνα με ρωσικά Μέσα, λίγο μετά το τέλος των συζητήσεων, ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ έφυγε από το Κρεμλίνο και έφτασε στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα.























































