ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ναφτάλι Μπένετ: «Μια νέα τουρκική απειλή αναδύεται - Προειδοποιώ: η Τουρκία είναι το νέο Ιράν»
Προειδοποίηση Λίντσεϊ Γκράχαμ προς το Ισραήλ να «ηρεμήσει»
Καταστροφή του «Στόλου Φαντασμάτων» της Τεχεράνης: Οι IDF αποκαλύπτουν το μυστικό πλήγμα στα μεταγωγικά αεροσκάφη της Δύναμης Κουντς
Έχουν ενεργοποιηθεί ιρανικοί «εν υπνώσει θύλακες» στην Αμερική;
Σάι Γκαλ: Η παρουσία τουρκικών F-16 στην κατεχόμενη Κύπρο δεν αποτελεί άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία σκοπεύει να διαπραγματευτεί με την Ουκρανία για εδαφικά ζητήματα κατά τη διάρκεια των διήμερων συνομιλιών που ξεκινούν αύριο Τρίτη στη Γενεύη, δήλωσε τη Δευτέρα 16/02 ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η παρουσία του επικεφαλής διαπραγματευτή Βλαντίμιρ Μεντίνσκι «θα είναι αναγκαία» μετέδωσαν ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διόρισε τον πρώην υπουργό Πολιτισμού ως διαπραγματευτή της Ρωσίας, αλλά ο ίδιος έχει επικριθεί στην Ουκρανία ως μη σοβαρός συνομιλητής.
Ο Μεντίνσκι, παρότι συμμετείχε προηγουμένως στις συνομιλίες με την ουκρανική πλευρά, απουσίαζε από τις διαπραγματεύσεις που είχαν γίνει στο Αμπού Ντάμπι νωρίτερα εφέτος.
Ο Πεσκόφ είπε ότι ο Μαντίνσκι απουσίαζε επειδή οι συζητήσεις αφορούσαν στρατιωτικά ζητήματα, τα οποία δεν εμπίπτουν στο χαρτοφυλάκιό του.
Ο νέος γύρος συνομιλιών στην Γενεύη έχει ένα διευρυμένο σχήμα, λέει το Κρεμλίνο και θα συμπεριλάβει και τον αρχηγό των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού Ίγκορ Κοστιουκόφ και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιχαήλ Γκαλούζιν.























































