ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πρώην σύμβουλος Ερντογάν: Το Ισραήλ επιδιώκει τον διαμελισμό της Συρίας και μπλοκάρει τα F-35 για την Τουρκία
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον φόνο του Σταύρου Γεωργίου
Άγρια δολοφονία διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο - Η συμπλοκή και η μαχαιριά
Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ κρατούσε μαχαίρι και είχε καλυμμένο πρόσωπο
Κυρώσεις των ΗΠΑ σε χρηματοπιστωτικά δίκτυα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Χαμάς με έδρα την Τουρκία και τη Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αμερικανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να επαναλάβουν τις διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν την προσεχή Πέμπτη 26/02.
Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται ενώ η Ουάσιγκτον συνεχίζει την ευρεία κλιμάκωση της στρατιωτικής της παρουσίας στην περιοχή, αποσκοπώντας στην άσκηση πιέσεων προς την Τεχεράνη.
Ο Αμερικανός αξιωματούχος δεν προέβη σε περαιτέρω λεπτομέρειες.
Υπενθυμίζεται ότι το Ιράν ανακοίνωσε την Κυριακή 22/02 πως οι συνομιλίες αναμένεται να διεξαχθούν την Πέμπτη στη Γενεύη, πληροφορία που επιβεβαιώθηκε και από το Ομάν, το οποίο εκτελεί χρέη περιφερειακού διαμεσολαβητή.























































