ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο αγόρια ηλικίας 8 και 10 ετών, μέλη της ίδιας οικογένειας, εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε αυτοκίνητο σε περιοχή της Ξυλοφάγου στην Κύπρο, η οποία εμπίπτει στη δικαιοδοσία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.
Τη θλίψη του εξέφρασε μιλώντας στο philenews o κοινοτάρχης Ξυλοφάγου Γιώργος Ιουλιανός.
«Είναι ένα τραγικό συμβάν που συνέβη στην κοινότητά μας πως δύο αδελφάκια από τη Βουλγαρία ήρθαν να επισκεφθούν τον πατέρα τους για διακοπές.
»Εκείνο που πληροφορηθήκαμε είναι πως ο πατέρας το πρωί πήγε στη δουλειά και το ίδιο και η σύντροφός του, κι εκείνη στο μεροκάματο, με αποτέλεσμα τα παιδάκια να μπουν στο αυτοκίνητο και να κλειδωθούν μέσα», ανέφερε.
Πληροφορίες του philenews αναφέρουν ότι στις σορούς των δύο ανηλίκων υπήρχαν ενδείξεις που παραπέμπουν σε ασφυξία, χωρίς ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου να έχουν ακόμη διευκρινιστεί.
Επιπλέον, διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν πλήρωμα ασθενοφόρου μετέβη στο σημείο και επιχείρησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, διαπιστώθηκαν ενδείξεις νεκρικής ακαμψίας στις σορούς των παιδιών.
Τα ανήλικα φέρονται επίσης να έφεραν εγκαύματα από την έκθεσή τους στον ήλιο. Το όχημα βρισκόταν σε χωράφι κοντά σε πολυκατοικία.
Η Αστυνομία των Βάσεων είναι στη σκηνή και κάνει εξετάσεις για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.























































