ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ιβάνκα Τραμπ, Ξενοδοχεία, Τζάρεντ Κούσνερ, Τίρανα,


















































Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ εγκατέλειψε το Ιράν - Οι Φρουροί κυβερνάνε στο όνομά του
Μεσσηνία: Εκβίαζαν αγρότες και, αν δεν ενέδιδαν, τους έκαιγαν τα χωράφια
Το Ιράν προκάλεσε ζημιές σε σημαντικό αριθμό αμερικανικών ελικοπτέρων Black Hawk στην Ιορδανία
Σε συναγερμό οι ΗΠΑ για τους νέους ιρανικούς πυραύλους υψηλής ταχύτητας - Υποψίες για σύμπραξη με Ρωσία και Κίνα
Κυψέλη: Ίσως 50χρονη Κινέζα με ύψος 1,60 η νεκρή γυναίκα μέσα στη βαλίτσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αλβανία άγριες συγκρούσεις διαδηλωτών και Αστυνομίας σημειώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο στα Τίρανα.
Η αλβανική Αστυνομία χρησιμοποίησε νερό με πίεση και δακρυγόνα για να διαλύσει την αντικυβερνητική διαδήλωση, με τους συγκεντρωμένους να εκτοξεύουν αυγά και αλεύρι σε αστυνομικούς και σε ορισμένους βουλευτές, ενώ επιχείρησαν να διασπάσουν και τον κλοιό ασφαλείας.
Διαδηλώσεις οργανώνονται από τα τέλη Μαΐου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατασκευή ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, μια επένδυση που συνδέεται με την κόρη του Αμερικανού προέδρου Ιβάνκα Τραμπ και τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, σε μια προστατευόμενη περιοχή του Ζβέρνετς, στη νοτιοδυτική Αλβανία.
Για δεύτερη φορά αυτήν την εβδομάδα, μεγάλο πλήθος είχε συγκεντρωθεί έξω από το κοινοβούλιο, προσπαθώντας να μπλοκάρει την πρόσβαση στο κτίριο.

Η Αστυνομία απώθησε τους διαδηλωτές, γεγονός που οδήγησε σε μικροσυμπλοκές και πολλές συλλήψεις, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονταν στο σημείο.
Εννέα αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα αντικείμενα που εκτόξευαν οι διαδηλωτές, ανέφερε η Αστυνομία, χωρίς να ανακοινώσει τον αριθμό των συλληφθέντων.

Έσπασαν επίσης τα τζάμια ενός αστυνομικού οχήματος, που ήταν σταθμευμένο σε κοντινό δρόμο.
Τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης έκαναν λόγο για τέσσερις τραυματίες, τρεις αστυνομικούς και έναν διαδηλωτή.























































