Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν σε συνάντηση με Ερντογάν στην Άγκυρα

Πούτιν σε συνάντηση με Ερντογάν στην Άγκυρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι προμήθειες φυσικού αερίου και ο εμφύλιος στη Συρία αναμένεται να κυριαρχήσουν στις συνομιλίες που θα έχουν ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, που επισκέπτεται σήμερα την Άγκυρα.

Ο Ερντογάν είναι σταθερός υποστηρικτής της συριακής αντιπολίτευσης και των οργανώσεων των ανταρτών ενώ ο Πούτιν θεωρείται ο σημαντικότερος υποστηρικτής του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Οι δύο ηγέτες είναι επίσης πιθανό να έχουν συζητήσεις για την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, η οποία έχει καταλάβει εκτάσεις του Ιράκ και της Συρίας.

Υπουργοί των δύο χωρών διεξήγαγαν ήδη την περασμένη εβδομάδα στη Ρωσία συνομιλίες για παραδόσεις φυσικού αερίου. Η Τουρκία ελπίζει να εξασφαλίσει έκπτωση στις τιμές, ενώ οι δύο χώρες επιδιώκουν επίσης να επεκτείνουν τις εμπορικές σχέσεις τους. Πέρυσι οι διμερείς εμπορικές συναλλαγές ανήλθαν σε 32,7 δισ. δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ – 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι

Ισραήλ: Νεκρός χρηματοδότης της Χαμάς σε πλήγμα στον Λίβανο

Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο

Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr