ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν γυναίκες στη Σομαλία

Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν γυναίκες στη Σομαλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές της σομαλικής οργάνωσης Αλ Σεμπάμπ (Al Shabaab) αποκεφάλισαν δύο γυναίκες, τη σύζυγό ενός Σομαλού στρατιώτη και μια μαγείρισσα που εργαζόταν για τον σομαλικό στρατό στην Τίγεγκλοου, μια πόλη στη νοτιοδυτική Σομαλία.

Σε αντίποινα, ο χήρος στρατιώτης και οι συνάδελφοί του επιτέθηκαν σε γυναίκες που συνδέονταν με τους τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με τον Αλίγιοου Άισακ, έναν από τους φυλάρχους της περιοχής, μετά τον αποκεφαλισμό των δύο γυναικών από τους τζιχαντιστές, οι στρατιώτες «συνέλαβαν 10 γυναίκες οι οποίες, σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν σύζυγοι τζιχαντιστών και σκότωσαν πέντε από αυτές προτού οι τοπικοί φύλαρχοι καταφέρουν να απελευθερώσουν και να σώσουν τις υπόλοιπες», πρόσθεσε ο Άισακ.

Οι Σεμπάμπ πρόσφατα εκδιώχθηκαν από την Τίγεγκλοου, που βρίσκεται στην επαρχία Μπακούλ, περίπου 175 χιλιόμετρα από το Μογκαντίσου. Παρόλα αυτά εξακολουθούν να ελέγχουν περιοχές της υπαίθρου γύρω από την πόλη και εξαπολύουν τακτικά επιθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Σε ισχύ η νέα εκεχειρία Ισραήλ-Χεζμπολάχ με μεσολάβηση ΗΠΑ και Κατάρ – Επιμένει για «ελευθερία δράσης» ο ισραηλινός στρατός

Συρία: 3.548 συλλήψεις στρατιωτικών του καθεστώτος Άσαντ από το Υπουργείο Εσωτερικών

Καναδάς: Πληρωμένοι εκτελεστές στοχοποιούν εβραϊκούς στόχους στο Τορόντο – Στα ίχνη του δικτύου η Αστυνομία

Συνάντηση Πατριάρχη Βαρθολομαίου-Ερντογάν στην Άγκυρα για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr