Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Ο Πούτιν ζητά να επέμβει σε όλη την Ουκρανία μέχρι να σταθεροποιηθεί η πολιτική κατάσταση

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Ο Πούτιν ζητά να επέμβει σε όλη την Ουκρανία μέχρι να σταθεροποιηθεί η πολιτική κατάσταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ουκρανία, Ρωσία,

Διαβάστε προσεκτικά το αγγλικό κείμενο που έστειλε στην Άνω Βουλή ο Ρώσος Πρόεδρος και το δημοσιοποίησε μέσω της ιστοσελίδας του Κρεμλίνου.

Ο Πούτιν ζητά να χρησιμοποιήσει το στρατό της Ρωσίας σε όλη την Ουκρανία με στόχο να αποκατασταθεί η πολιτική σταθερότητα της Ουκρανίας.

“Λόγω της έκτακτης κατάστασης στην Ουκρανία, όπου απειλούνται οι ζωές των πολιτών της Ρωσικής Ομοσπονδίας….. έχω υποβάλει στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας έκκληση για τη χρήση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο έδαφος της Ουκρανίας προς την εξομάλυνση της πολιτικής κατάστασης στη χώρα αυτή. “

“Due to the extraordinary situation on Ukraine, threatened the lives of citizens of the Russian Federation, our compatriots, the personnel of the military contingent of the Armed Forces of the Russian Federation located in accordance with the international agreement on the territory of Ukraine (Autonomous Republic of Crimea), on the basis of paragraph” d ” Part 1 of Article 102 of the Constitution of the Russian Federation am submitting to the Federation Council of the Federal Assembly of the Russian Federation appeal for use of the Armed Forces of the Russian Federation on the territory of Ukraine to the normalization of the political situation in this country. “

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 16.55: Ομόφωνα πριν από λίγο η Άνω Βουλή – Δούμα έδωσε την άδεια στον Ρώσο Πρόεδρο να επέμβει στην Ουκρανία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 17.11: Μετά την ψήφο της Δούμας που του δίνει το δικαίωμα να στείλει τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία, ο Ρώσος Πρόεδρος ανακαλεί στην Μόσχα τον Ρώσο πρέσβη που υπηρετεί στην Ουάσιγκτον. Η επόμενη κίνηση είναι να κάνει διάγγελμα στον λαό της Ρωσίας και να αρχίσουν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 17.34: Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ στην Κριμαία ανακοίνωσε σήμερα ότι η ηγεσία του ΟΗΕ του ζήτησε να απομακρυνθεί από την περιοχή άμεσα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 18.44: Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πρόκειται να πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Σάββατο, στις 21.00 ώρα Ελλάδος, σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 18.48: Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία ο Βιτάλι Κλίτσκο, κάλεσε τη βουλή του Κιέβου να κινητοποιήσει τον στρατό, μετά την έγκριση της ρωσικής Άνω Βουλής στο επίσημο αίτημα του Β. Πούτιν για στρατιωτική δράση στην Ουκρανία. “Η βουλή πρέπει να ζητήσει από τον αρχηγό του στρατού να γενική επιστράτευση μετά την έναρξη της ρωσικής επίθεσης κατά της Ουκρανίας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλίτσκο, ο οποίος κάλεσε σε άμεση συνεδρίαση και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 19.35: Σε 120 υπολογίζονται, μέχρι στιγμής, οι ρωσόφωνοι διαδηλωτές που έχουν τραυματιστεί στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας και «οχυρό» των Ρώσων.
Οι ρωσόφωνοι, που απαιτούν ένωση του Χάρκοβο με τη Ρωσία, συγκρούονται σε σφοδρές οδομαχίες με τους Ουκρανούς ναζί και τις κυβερνητικές δυνάμεις της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, ακούστηκαν πυροβολισμοί, αν και κανένας από τους τραυματίες δε φέρεται να φέρει τραύματα από σφαίρες, ενώ πλήθος συγκεντρωμένων κατέλαβαν το κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του κυβερνήτη της περιοχής, υψώνοντας τη σημαία της Ρωσίας και εκείνη του Χαρκόβου.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν ρωσικά πρακτορεία, ακούστηκαν εκρήξεις από το εσωτερικό του κτιρίου καθώς και πυροβολισμοί, ενώ έξω από το γραφείο του κυβερνήτη δεκάδες φώναζαν συνθήματα όπως «Το Χάρκοβο είναι ρωσικό».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 21.53: Ο Ρώσος δήμαρχος του Χάρκοβο (πόλη που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία) απηύθυνε έκκληση προς όλους να βοηθήσουν τους κατοίκους της πόλης του από την επίθεση που σχεδιάζουν μέλη του «Δεξιού Τομέα», της ακραίας Ναζιστικής οργάνωσης της Ουκρανίας.

Καλεί την αστυνομία, τον στρατό και τους πολίτες να βοηθήσουν να αποτραπεί η επίθεση των ναζιστών στην πόλη.

Το πρωί του Σαββάτου οι συγκεντρωμένοι Ρώσοι που διαδήλωναν στο κέντρο της πόλης επιτέθηκαν σε μέλη του «Δεξιού Τομέα» που αντιστάθηκαν όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να υψώσουν τη Ρωσική σημαία στο Κυβερνείο της πόλης.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Ιτάρ-Τας ο δήμαρχος Γκενάντι Κέρνες υποστήριξε ότι «οι πληροφορίες είναι ασφαλείς. Λεωφορεία που μεταφέρουν μέλη του «Δεξιού Τομέα» έρχονται να μας επιτεθούν».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 22.50: Ρωσικά άρματα μπήκαν στην Ουκρανία για να αναχαιτίσουν τους ναζί του Δεξιού Τομέα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 23.09: Η ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας ζήτησε την προστασία Ευρώπης, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 23.58: Οι ναζί του Δεξιού Τομέα καλούν τους Τάταρους (Τούρκους) να ξεκινήσουν αντάρτικο στην Κριμαία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Αξιολύπητο στην εθνική εορτή να υπενθυμίζουμε στην Αθήνα στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας»

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr