Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Για τους τζιχαντιστές δεν φταίει η Δύση – Το Ισλάμ θέλει τη ρεβάνς

Για τους τζιχαντιστές δεν φταίει η Δύση – Το Ισλάμ θέλει τη ρεβάνς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακούω και διαβάζω πολλούς που κατηγορούν για όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή τη “δυτική αποικιοκρατία”.

Αλήθεια είναι αυτό που διαπιστώνουν, αλλά πρόκειται για τη μισή (ίσως κι ακόμα λιγότερη) αλήθεια.

Εάν θέλουμε να κατανοήσουμε τι συμβαίνει γύρω μας οφείλουμε να έχουμε πλήρη εικόνα, άλλη εικόνα.

Ας ξεκινήσουμε από το εξής θεμελιακό: Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, είναι θεοκρατία. Κι αυτή η θεοκρατία θέλει να κυβερνήσει όλο τον κόσμο σύμφωνα με τις δικές της θεόπνευστες εξ αποκαλύψεως γραφές.

Προβλέπεται να γίνει αυτό, δηλαδή η παγκόσμια επικράτηση του Ισλάμ, τόσο ειρηνικά (Dawah), όσο και πολεμικά (Jihad).

Εάν ξεφύγουμε για λίγο από αριστερίστικους εγκλωβισμούς, όπως ότι οι λαοί πληρώνουν πάντα το μάρμαρο των ισχυρών, πράγμα που αποτελεί σωστή διαπίστωση αλλά με το να μένουμε στη διαπίστωση δεν βρίσκουμε λύση, οφείλουμε να δούμε το ίδιο το Ισλάμ ως μια έκφραση του αραβικού ιμπεριαλισμού κι ως τέτοιο να το κατανοήσουμε, εάν μπορούμε.

Όσα συμβαίνουν στις μουσουλμανικές χώρες είναι η ανάγκη τους για ρεβάνς. Θα μου πείτε, βεβαίως, για τους αποικιοκράτες που τους έκαναν το ένα και το άλλο “κακό”.

Υπενθυμίζω εδώ, αφού θέλουμε να ανατρέχουμε στην ιστορία, ότι πριν τους Ευρωπαίους αποικιοκράτες δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έκαναν οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη.

Πριν η Ευρώπη “ανακαλύψει” την αποικιοκρατία.

Μην μου πείτε για τους σταυροφόρους. Το Ισλάμ επιτέθηκε πρώτο. Οι σταυροφόροι προσπάθησαν καθυστερημένα να το αναχαιτίσουν και δεν τα κατάφεραν.

Πολλοί παραβλέπουν πλήρως ότι το Ισλάμ εισέβαλε στην Ευρώπη από Ιβηρική, Βαλκάνια και Σικελία (ό,τι κάνει και σήμερα). Από τη μία πλευρά το σταμάτησαν στα Πυρηναία και από την άλλη στη Βιέννη.

Κι όταν η Ευρώπη κατάφερε να ανασυνταχθεί αντεπιτέθηκε.

Και μάλιστα η αντεπίθεσή της στην Ανατολή άργησε, αφού μέχρι και τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή πριν 100 χρόνια, όλη η Μέση Ανατολή και η Μεσοποταμία ήταν εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία ήταν παράλληλα και Χαλιφάτο.

Μάλιστα, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, στις χώρες αυτές κυριάρχησαν μπααθικά καθεστώτα (αραβικός σοσιαλισμός) που δεν είχαν καμία εξάρτηση από τη Δύση.

Οπότε, για ποια αποικιοκρατία ακριβώς μιλάμε; Για τον μεσοπόλεμο; Για 20 χρόνια;

Το εάν αυτοί οι λαοί, μεταξύ τους, κυβερνιούνται από τυράννους, που δικαιολογούν όλα τα στραβά που τους συμβαίνουν κατηγορώντας τη Δύση και το Ισραήλ, πρόκειται για αποπροσανατολισμό.

Η κακιά Δύση ευθύνεται που ο λαός της Σαουδικής Αραβίας ζει σε τρώγλες ή η βασιλική οικογένεια των Σαούντ;

Η κακιά Δύση ευθύνεται για τα “ψυχολογικά” του Ερντογάν και τα όνειρά του να αναβιώσει το Χαλιφάτο, δηλαδή την Οθωμανική Αυτοκρατορία;

Τώρα, σε ό,τι αφορά την “αραβική άνοιξη”, αυτή την ισλαμική εξέγερση που “χειροκρότησε” σύμπασα η ντόπια αυτιστική αριστερά. Ναι μεν υποκινήθηκε ή υποστηρίχθηκε (και) από τους Γάλλους και τους Άγγλους, αλλά ΕΑΝ δεν την έπαιρνε στα χέρια της η Μουσουλμανική Αδελφότητα θα είχε πλήρως αποτύχει.

Γιατί είναι η Μουσουλμανική Αδελφότητα, με τα δισεκατομμύρια δολάρια που διαθέτει, που διεξάγει αυτή τη στιγμή τον τζιχάντ παγκοσμίως για την ανασύσταση του Χαλιφάτου.

Το παιχνίδι, σας το λέω ευθέως, έχει ξεφύγει από τα χέρια της Δύσης.

Εάν νομίζουν τα “αμερικανάκια” ή τα “βρυξελλάκια” ότι παίζουν κάποιο δικό τους παιχνίδι στη Μέση Ανατολή, είναι άκρως γελασμένοι.

Το παιχνίδι το ορίζει η Μουσουλμανική Αδελφότητα, που κατάφερε κι έπιασε “χρήσιμους ηλίθιους” τους δυτικούς αποικιοκράτες.

Και τι κάνει η Μουσουλμανική Αδελφότητα;

Ισοπεδώνει τον αραβικό κόσμο των μπααθιστών για να επανασυστήσει στη θέση του το χαλιφάτο της.

Εξάγει τρομοκρατία, για να έχει η Ευρώπη εσωτερικό πρόβλημα και να αισθάνεται όμηρος της τρομοκρατίας και των μουσουλμάνων μεταναστών και παράλληλα προωθεί τη Hegira, την Εγίρα που μαθαίναμε και στο σχολείο, δηλαδή τη “μετανάστευση” στη Δύση.

Πράγματι, γιατί όλοι αυτοί οι πρόσφυγες δεν καταφεύγουν στις πλούσιες αραβικές χώρες του Κόλπου για προστασία και προκοπή;

Γιατί επιλέγουν τη μακρινή και χριστιανική Δύση αντί των πλούσιων ομοθρήσκων και ομοεθνών τους αραβικών κρατών, που βρίσκονται και δίπλα τους;

Και το αίμα ρέει ποτάμι… Τόσο αίμα είχαμε να δούμε δεκαετίες ολόκληρες.

Εκατοντάδες χιλιάδες οι νεκροί αλλά δεν τους νοιάζει. Μετά από 5 χρόνια ανθρωποσφαγής στη Συρία, ο πληθυσμός των Σύρων αυξήθηκε. Καταλάβατε;

Υ.Γ. Επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να μου “θυμίσουν” την εισβολή στο Ιράκ, θα τους θυμίσω με τη σειρά μου ότι στο Ιράκ δεν έφτασε ποτέ η “αραβική άνοιξη”. Το δε Ιράν δεν υπήρξε ποτέ αποικία κανενός.

  • Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr