ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχλάμ Ελ Μπρινίς, Ισλάμ, Ιταλία, Καλλιστεία, Μαρόκο, Μόδα, Μουσουλμάνοι, Φωτογραφίες,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Πάντοβα της Ιταλίας, η Αχλάμ Ελ Μπρινίς (Ahlam El Brinis) με καταγωγή από το Μαρόκο έχει βάλει στόχο να στεφθεί η πρώτη μουσουλμάνα Μις Ιταλία.
Η εικοσάχρονη Αχλάμ Ελ Μπρινίς πέρασε στον ημιτελικό του ιταλικού διαγωνισμού ομορφιάς που θα διεξαχθεί στη Βενετία στις 20 Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο, η πανέμορφη Μαροκινή με την ιταλική υπηκοότητα έχει γίνει ήδη στόχος φανατικών μουσουλμάνων που την απειλούν και τη βρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Την κατακρίνουν επειδή ποζάρει ως μοντέλο, με αποκαλυπτικά ρούχα, ενώ κανονικά (σύμφωνα με τα μυαλά των τρελών) θα έπρεπε να κυκλοφορεί με μαντίλες και μπούρκες.
Ωστόσο, η νεαρή δεν αποθαρρύνεται από τους τρελούς και δηλώνει αποφασισμένη όχι απλά να πάρει μέρος στον ημιτελικό αλλά μέχρι και να κερδίσει τον διαγωνισμό, γινόμενη η πρώτη Μις Ιταλία μουσουλμάνα στο θρήσκευμα.
Η ίδια έχει δηλώσει ότι αν και σέβεται το Ισλάμ δεν το ασκεί και δεν επιθυμεί η ζωή της να καθορίζεται από τη θρησκεία.
Επίσης έχει δηλώσει ότι αισθάνεται 100% Ιταλίδα.
Βεβαίως η Αχλάμ Ελ Μπρινίς δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τους φανατικούς μουσουλμάνους, που θέλουν να τη “σκίσουν”, έχει και τους Ιταλούς ρατσιστές απέναντί της. Πολλοί δηλώνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “έξαλλοι” που μια “μαύρη” θα γίνει Μις Ιταλία.
Φυσικά και η κοπέλα δεν είναι μαύρη, έχει αυτό το ιδιαίτερο βορειοαφρικανικό χρώμα, λίγο βερβέρικο, λίγο αραβικό, λίγο ιταλικό, ας την πούμε την “ηλιοκαμμένη” απόχρωση αποτέλεσμα των λαών και των κατακτητών που αναμίχθηκαν στο Μαρόκο και στο υπόλοιπο Μάγκρεμπ.























































