Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kαύσωνας από την Πέμπτη – Μέχρι πότε θα κρατήσει

Kαύσωνας από την Πέμπτη – Μέχρι πότε θα κρατήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κύμα καύσωνα έρχεται από την Πέμπτη, σε όλη τη χώρα και θα διατηρηθεί μέχρι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Την Πέμπτη, βέβαια, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα είναι πιο υποφερτή η ζέστη συγκριτικά με τις επόμενες ημέρες που ο υδράργυρος θα χτυπήσει τους 40 βαθμούς.

Θα ξεπεράσει όμως σε πολλές περιοχές τους 36 βαθμούς ενώ γενικά οι άνεμοι σε όλη τη χώρα θα πνέουν από ασθενείς έως μέτριοι.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός επίσης θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικού του καιρού στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 και στο Ιόνιο από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός επίσης σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά έως 31.

Τέλος, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι επίσης αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Επιστήμονες: Ολοένα και συχνότερα τα κύματα ακραίας ζέστης στην Ευρώπη

Ο Θοδωρής Γιάνναρος εκτιμά τι μας περιμένει το καλοκαίρι του 2024 στο πεδίο του καιρού

Καιρός Έκτακτο: Από το βράδυ της Παρασκευής έως το Σάββατο χαμός!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr