ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ μετέφερε τον πόλεμο στην Κασπία Θάλασσα - Βομβάρδισε ιρανικά πολεμικά πλοία
Οι ελληνικοί PATRIOT κατέρριψαν ιρανικούς πυραύλους - Τι δήλωσε ο Δένδιας
Το Ιράν χτύπησε για πρώτη φορά αμερικανικό F-35 - Έκανε αναγκαστική προσγείωση
Πεντάγωνο: Αίτημα-μαμούθ 200 δισ. δολαρίων για πολεμική χρηματοδότηση
Ποιος ηγείται πραγματικά του ιρανικού καθεστώτος;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Όπως τονίζεται αναμένεται επιδείνωση του καιρού από το πρωί του Σαββάτου και από τα βορειοδυτικά.
Η ΕΜΥ τονίζει ότι η κακοκαιρία θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλάζι.
Θα επηρεαστούν η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα.
Ακόμη τονίζει ότι τα φαινόμενα θα χτυπήσουν πρόσκαιρα τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική και Κεντρική Στερεά, τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια.
Ταυτόχρονα θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας έως 8 βαθμούς Κελσίου και θα πνέουν ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ.























































