ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και τέσσερα παιδιά, ανασύρθηκαν νεκρά μετά από ναυάγιο ξύλινου σκάφους στη θαλάσσια περιοχή Πόρου, νοτιοανατολικά του Αγαθονησίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σκάφος επέβαιναν 20 πρόσφυγες και μετανάστες. Μέχρι τώρα έχουν ανασυρθεί έξι νεκροί και συγκεκριμένα ένας άνδρας, μία γυναίκα και τέσσερα ανήλικα παιδιά.
Δύο γυναίκες και ένας άνδρας κατάφεραν να βγουν σώοι σε παραλία του Αγαθονησίου.
Στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το τραγικό συμβάν είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στην οποία συμμετέχουν πλοίο ανοιχτής θαλάσσης, δύο πλωτά του Λιμενικού, κανονιοφόρος του πολεμικού ναυτικού, τρία αλιευτικά σκάφη, ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας, σκάφος της Frontex και παραπλέοντα πλοία.























































