Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί οι εύπορες κυρίες “το κάνουν” με ζιγκολό – Τι έδειξε έρευνα

Γιατί οι εύπορες κυρίες “το κάνουν” με ζιγκολό – Τι έδειξε έρευνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο,

Κατακόρυφα αυξήθηκε ο αριθμός των ευπαρουσίαστων αντρών στη Βρετανία που σαν άλλοι Ρίτσαρντ Γκιρ στην ταινία «Επάγγελμα ζιγκολό» προσφέρουν επί πληρωμή ερωτικές υπηρεσίες στις γυναίκες. Μέσα σε μια πενταετία οι ζιγκολό έχουν τριπλασιαστεί και από 5.246 το 2010, πλέον φτάνουν τους 15.732.

Δεν τα λέμε εμείς αλλά οι επιστήμονες.Έρευνα των πανεπιστημίων του Μπέρμιγχαμ και του Λάνκαστερ σε πάνω από 27.000 διαδικτυακές καταχωρίσεις έδειξε ότι οι ζιγκολό για γυναίκες αντιπροσωπεύουν πλέον το 36% των εκδιδόμενων ατόμων. Οι περισσότερες πελάτισσες το κάνουν για να έχουν εγγυημένη απόλαυση, όπως εξηγεί η Dr. Σάρα Κινγκστον και παράλληλα αναζητούν τη διακριτικότητα. Συχνά όμως δεν αρκούνται στο σεξ, αλλά ζητούν να δειπνήσουν ή να πιουν ποτό μαζί τους.Γιατί το κάνουν

Το επιβεβαιώνει και ο 29χρονος Ιταλός Ματέο Ντελ Τόρο, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως μοντέλο και τώρα είναι ζιγκολό στο Λονδίνο. Πληρώνεται 136,50 ευρώ την ώρα για σεξ ή για να τις συνοδεύσει στο θέατρο, σε εστιατόρια ή να υποδυθεί το αγόρι τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Τέσσερις γυναίκες που πηγαίνουν με ζιγκολό μίλησαν στη «Sun» εξηγώντας για ποιον λόγο το κάνουν. Η 48χρονη Γκουίνεθ Λι το κάνει διότι βαριέται να ακούει τους άντρες να περιαυτολογούν στα ραντεβού.

«Θέλω απλώς υπέροχο σεξ και μετά άντε γεια» λέει χαρακτηριστικά. Η 47χρονη Κάρεν Στιούαρτ εξηγεί ότι της αρέσουν οι νεαροί άντρες και βρίσκει «βαρετούς και εγωιστές» τους άντρες της ηλικίας της, ενώ η 48χρονη Τζουλς Φοχ το θεωρεί εύκολη λύση. Τέλος, η 34χρονη Σάρλοτ Ρόουζ το προτιμά διότι οι ζιγκολό «ξέρουν τι κάνουν» στο κρεβάτι, αλλά παράλληλα μπορεί να βγει μαζί τους για ένα ποτό.

Η εξομολόγηση ενός ζιγκολό

Δείτε τι λέει για τις γυναίκες που τον επισκέπτονται

Γυναίκες πολυάσχολες, με γεμάτο πορτοφόλι, που καταφεύγουν στον πληρωμένο έρωτα για να ξεδώσουν κι εκείνες που λόγω σωματότυπου ή ηλικίας δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τον ερωτικό παρτενέρ της αρεσκείας τους.

Για όλες αυτές υπάρχει ο ζιγκολό, ο νεαρός εραστής, που πουλάει έρωτα, πουλάει όνειρα. Η αντρική φωνή στο τηλέφωνο δεν ξαφνιάστηκε όταν άκουσε διαφορετικά πράγματα από αυτά που ακούει συνήθως. Μίλησε στη rodiaki.gr και αρχικά είπε ότι δεν κυκλοφορεί παντού, δεν είναι γνωστό πρόσωπο, είναι επαγγελματίας, χωρίς άδεια.

Είναι ο ζιγκολό της Ρόδου!

Τι κάνει τις γυναίκες να σε παίρνουν τηλέφωνο;
Όταν παίρνουν τηλέφωνο είναι καθαρά για σεξ. Ρωτούν πρώτα αν κάνω μασάζ κι όταν βρισκόμαστε ξεκινάμε με μασάζ κι εκεί παίζονται όλα.

Πού τις συναντάς, έχεις το δικό σου χώρο;
Όχι, είναι παντρεμένες θέλουν στο αμάξι. Τους αρέσει στο αμάξι, διακριτικά.

Τι σου λένε;
Το τηλέφωνο το παίρνουν γι αυτό το λόγο, δεν ικανοποιούνται από τον άντρα τους. Το ΄χω συζητήσει. Μετά από χρόνια ρουτίνας στο γάμο ο άντρας τους δεν κάνει ποιοτικό σεξ ή δεν κάνει καθόλου σεξ και γυρίζει πλάτη.

Για ποιες ηλικίες γυναικών μιλάμε;
Αναλόγως. Εμένα μου έτυχε και 19 χρονών, παντρεμένη με δύο παιδιά, αλλά συνήθως οι ηλικίες είναι πάνω από 30. Είναι 35 με 40.
Η μεγαλύτερη που πήγες;
Ήταν 56 χρονών, αλλά κρατιόταν πολύ καλά, είχε κι εγγόνια. Μου ζήτησε να γνωριστούμε, να περάσουμε καλά και όσο πάει.

Πόσο… πήγε;
Πήγε πέντε μήνες.

Πες μου κάτι παραπάνω για τις γυναίκες που σε παίρνουν τηλέφωνο. Είναι μορφωμένες, έχουν λεφτά;
Όλες έχουν τη δουλειά τους. Άλλες έχουν πιο πολλά λεφτά κι άλλες πιο λίγα. Αυτό που ψάχνουν όλες είναι το ποιοτικό σεξ, που βρίσκουν σε μένα.

Έρχονται μαζί σου για μια φορά;
Όταν έχω κάτι το κρατάω όσο αντέξει και πάω στο επόμενο.

Στο τηλέφωνο τι σου λένε ακριβώς;
Η γυναίκα όταν με παίρνει τηλέφωνο με ρωτάει πρώτα αν υπάρχει εχεμύθεια, για να προχωρήσει να με γνωρίσει και στη συνέχεια του τηλεφωνήματος φτάνει να με ρωτήσει και για τα…προσόντα μου. Δεν είναι γυναίκες του δρόμου αυτές, αν αυτό θέλεις να μάθεις.

Είναι γυναίκες που έχουν τις οικογένειές τους, που όλα πάνε ρολόι μέσα σ΄ αυτές, αλλά ή τις παραμελεί ο άντρας τους ή οι ίδιες αισθάνονται μόνες τους. Είναι μορφωμένες γυναίκες, με εμπειρίες, με ταξίδια, ανοιχτόμυαλες, κι αυτό που μου λένε είναι ότι θέλουν μια καλή παρέα, ένα χάδι.
Όταν λες μορφωμένες…
Είναι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν πτυχία και καλή δουλειά ή είναι νοικοκυρές, αλλά ανεβασμένες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr