Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσίπρας κάρφωσε άγρια τον Ψυχάρη μέσα στη Βουλή

Ο Τσίπρας κάρφωσε άγρια τον Ψυχάρη μέσα στη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί να μην τον κατονόμασε, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του πάλαι ποτέ κραταιού ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης έλαβε το μήνυμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες σήκωσε το γάντι που του πέταξε την περασμένη Κυριακή ο Ψυχάρης, ισχυριζόμενος εμμέσως πλην σαφώς πως θα φύγει με αεροπλάνο από τη χώρα, “καρφώνοντάς” τον μπροστά στην εθνική αντιπροσωπεία και ολόκληρη την Ελλάδα για το πόθεν έσχες του.

“Τι ζητάμε, λοιπόν; Να πληρώσουν τους φόρους τους, όπως όλοι οι άλλοι Έλληνες, να πληρώσουν όσοι έχουν δάνεια που δεν εξυπηρετούν, όπως συνέβη με όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, υγιείς επιχειρηματίες που μέσα από την κρίση είχαν δάνεια που δεν μπορούσαν να τα εξυπηρετήσουν και αναγκάστηκαν να πληρώσουν ή να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους. Χιλιάδες λουκέτα σε επιχειρήσεις στα πέντε χρόνια, αλλά δεν είδα κανέναν πόνο για αυτά τα λουκέτα!

Να μας πουν γιατί ξέχναγαν να κάνουν κάποιοι δηλώσεις «πόθεν έσχες» για χρόνια και ιδίως στα χρόνια όπου εμφανίζονταν να φέρνουν στην Ελλάδα και να διαχειρίζονται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και να τα τοποθετούν σε επιχειρήσεις μέσων ενημέρωσης. Να πληρώσουν και αυτοί τους φόρους τους!”

Με αυτά τα λόγια ο πρωθυπουργός φωτογράφισε την “πρωθιέρεια” του ελληνικού μιντιακού συστήματος των τελευταίων δεκαετιών, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα για εννέα συναπτά έτη, από το 2000 μέχρι και το 2008 δεν υπέβαλε δήλωση πόθεν έσχες. Σημειώνεται ότι το 2005, χρονιά που δεν έκανε δήλωση πόθεν έσχες ο Σταύρος Ψυχάρης απέκτησε το 25,1 % του ΔΟΛ έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ. Τα 50 εκατομμύρια ευρώ όπως είχε ανακοινωθεί είχαν προέλθει από Τραπεζικό δάνειο.

Όπως όμως φαίνεται να προκύπτει από την ενημέρωση του δανείου, ο Ψυχάρης λίγες μέρες μετά τη δανειοδότηση, κατέβαλε 10 εκατομμύρια με τα οποία αποπλήρωσε τμήμα του δανείου. Έτσι ενώ στις επίσημες ανακοινώσεις την εποχή εκείνη φαινόταν πως ο Ψυχάρης δανείστηκε για να αγοράσει μετοχές του ΔΟΛ, κατέβαλε ο ίδιος 10 εκατομμύρια, χωρίς να ερωτηθεί ποτέ από που προήλθαν αυτά τα χρήματα.

Η συνέχεια της κόντρας αναμένεται με νέες “αποκαλύψεις” του Αγίου Συγκροτήματος στο ερχόμενο φύλλο της Κυριακής…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr