Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Από τον Στουρνάρα έμαθε ο Τσίπρας το “ντου” των Εισαγγελέων Διαφθοράς

Από τον Στουρνάρα έμαθε ο Τσίπρας το “ντου” των Εισαγγελέων Διαφθοράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από τον Γιάννη Στουρνάρα έμαθε ο Αλέξης Τσίπρας το εισαγγελικό “ντου” στο σπίτι του διοικητή της ΤτΕ μετά το τηλεφώνημα που είχαν οι δύο άνδρες. Αμφότεροι συμφώνησαν ότι οι έλεγχοι γίνονται στο πλαίσιο της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.

Δεν θα επηρεαστεί η συνεργασία των δύο πλευρών

Παράλληλα, υπήρξαν διαβεβαιώσεις και από τις δυο πλευρές ότι η εν εξελίξει εισαγγελική έρευνα δεν πρόκειται να επηρεάσει τη συνεργασία της Τράπεζας της Ελλάδος με την κυβέρνηση στα μεγάλα θέματα της οικονομίας.

Σημειώνεται πως νωρίτερα οι εισαγγελείς διαφθορά πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του Σταυρούλας Νικολοπούλου, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούν για οικονομικές ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικοί λειτουργοί κατάσχεσαν πλήθος εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που αφορούν στην περίοδο κατά την οποία η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη και πρώην υπουργού Οικονομικών, Σταυρούλα Νικολοπούλου, μέσω της εταιρίας της φέρεται να είχε λάβει διαφημιστικές δαπάνες, χιλιάδων ευρώ, από το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίες αφορούσαν εκστρατεία για τον καρκίνο.

Πηγές της Τραπέζης της Ελλάδος επιβεβαίωσαν ότι η έρευνα των εισαγγελέων βρίσκεται σε εξέλιξη και τόνισαν ότι ο κ. Στουρνάρας και η σύζυγός του κυρία Λίνα Νικολοπούλου δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αφού επί σειρά ετών η σύζυγος του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος διατηρεί εταιρεία που προσφέρει συμβουλευτικές και υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων σε δεκάδες πελάτες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Δικαστικές πηγές ανέφεραν ότι η έφοδος της Εισαγγελίας Διαφθοράς στο σπίτι της συζύγου του κ. Στουρνάρα γίνεται στο πλαίσιο της δεύτερης προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισπανία: Τα αμαρτωλά «Καθαρά Χέρια» που κατηγορούν τη σύζυγο του Σάντσεθ

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί – Ποιος είναι ο λόγος

Ρωσία: Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ για διαφθορά

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...