ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κ. Σόιμπλε βρίσκεται σε μια αμηχανία με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, η οποία εκπλήρωσε όλες της τις υποχρεώσεις.
»Τώρα ο κ. Σόιμπλε αναζητεί αιτίες για να χρεωθούν στην Ελλάδα και άλλα βάρη και τώρα θυμήθηκε την ιστορία με τη φορολογία των εφοπλιστών» δηλώνει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε συνέντευξή του στο «Ραδιόφωνο 24/7».
Ο κ. Κουρουμπλής σημειώνει ότι η συνεννόηση που είχε γίνει με τους εταίρους ήταν να εξασφαλίσει η Ελλάδα 420 εκατομμύρια ευρώ από τη φορολογία των εφοπλιστών και κατάφερε να εξασφαλίσει 550 εκατομμύρια.
Συμπληρώνει επίσης, πως «εάν ήταν έτσι (ελαφριά η φορολογία των εφοπλιστών) γιατί έχουμε μόνο 750 πλοία με ελληνική σημαία, και δεν έχουμε 4500 πλοία με σημαία ελληνική αφού τόσα είναι τα πλοία του ελληνόκτητου στόλου;»
Ο υπουργός Ναυτιλίας τάσσεται υπέρ της συνεννόησης των κομμάτων στα εθνικής σημασίας θέματα.
«Ήμουν πάντα στην άποψη ότι σε τρία-τέσσερα μεγάλα ζητήματα όπως το προσφυγικό, το ζήτημα της κρίσης κ.α. οφείλουμε να συγκροτήσουμε ένα ενιαίο μέτωπο.
»Στο θέμα των συντάξεων αν είχαμε ενιαίο μέτωπο ίσως τα πράγματα να μην ήταν τόσο βάρβαρα», λέει ο κ. Κουρουμπλής.























































