ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βίντεο, Δωροδοκία, Παναγιώτης Μελάς, Πάνος Καμμένος, Σταυρούλα Ξουλίδου,

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Μετά τις αποκαλύψεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ότι αποπειράθηκαν να χρηματίσουν βουλευτή του κόμματός του, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στην εκπομπή του Blue Sky, αποκάλυψε ότι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας την πλησίασε για να την χρηματίσει.
“Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν όρια. Ξεκινάνε λέγοντας ότι ξέρουμε πολύ καλά την οικονομική σου κατάσταση και μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου και έχεις παιδιά κλπ.” κατήγγειλε επισημαίνοντας ότι της είπε πως “κάποιοι δίνουν από 2 έως 3 εκατ. ευρώ” προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Επίσης η Σταυρούλα Ξουλίδου αποκάλυψε ότι στέλεχος της ΝΔ της έγραψε σε email ότι ο κ. Μελάς χρηματίστηκε για την εκλογή του Προέδρου.























































