Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έσπασαν καρδιές: Ελλάδα-Βοσνία 1-1 με γκολ-ποίημα του Τζαβέλα στο 95΄

Έσπασαν καρδιές: Ελλάδα-Βοσνία 1-1 με γκολ-ποίημα του Τζαβέλα στο 95΄
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σ΄ ένα πραγματικό ματς-θρίλερ η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να μείνει όρθια και να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία από την Βοσνία μέσα στο “Καραϊσκάκη” μ΄ ένα γκολ-ποίημα του Τζαβέλα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (95΄).

Η Βοσνία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πήρε το προβάδισμα με τυχερό γκολ. Στο 32′ ο Πιάνιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι κι από την πλάτη του Καρνέζη αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια υπήρξε ένα πραγματικό εκρηκτικό ματς, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στο γήπεδο, με σκληρά μαρκαρίσματα και την Εθνική Ελλάδας να προσπαθεί να ισοφαρίσει το σκορ.

Τελικά η τύχη δεν της γύρισε την πλάτη, το αντίθετο μάλιστα και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιώργος Τζαβελλας με ένα απίστευτο σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε στην Εθνική μας έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια και τις δίνει ελπίδες για πρόκριση στο Μουντιάλ Τα δο επόμενα παιχνίδια είναι άκρως καθοριστικά αλλά και δύσκολα με την Εθνική να ταξιδεύει σε Βέλγιο και Βοσνία .

ΕΛΛΑΔΑ (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Μανιάτης (61′ Γιαννιώτας), Σάμαρης, Μάνταλος (86′ Καρέλης), Φορτούνης, Σταφυλίδης, Μήτρογλου

ΒΟΣΝΙΑ (Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς (70′ Σούνιτς), Κολάσινατς, Βράνιες, Ιμπίσεβιτς (84′ Ντούριτς), Πιάνιτς, Τζέκο, Λούλιτς, Ζουκάνονιτς, Χαϊροβιτς (87′ Μπίτσακσιτς), Γιάγιαλο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος – Άφησε βαθμούς στο «Βικελίδης» 1-1 με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Επώδυνη ισοπαλία (1-1) στη Λαμία

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός: Οι νέοι του πήραν το UEFA Youth League με «τριάρα» στη Μίλαν

Έγραψαν Ιστορία οι νέοι του Ολυμπιακού – Στον τελικό του Youth League

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr