ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπάσκετ, Ολυμπιακός,


















































Οι Αμερικανοί «επέτρεψαν» στους Χούτι να επιτεθούν στη Σαουδική Αραβία
Δημοσκόπηση Pulse: Πονοκέφαλος για Μητσοτάκη το κόμμα Σαμαρά - Πόσοι θα το ψηφίσουν αντί ΝΔ
Φυλακές Κορυδαλλού: Σε VIP πτέρυγα ο γιατρός - Σε κελί δίπλα στη Μουρτζούκου, η σύζυγός του
Πέθανε σε ηλικία 112 ετών ο γηραιότερος άνδρας της Ευρώπης
Γερμανία και Βρετανία φοβούνται και ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μπράιαν Ρόμπερτς είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην περιφέρεια τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» για συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνων.
Ο 31χρονος ΝΒΑερ, τον οποίο ξεχώρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς από το 2008 μέχρι το 2012 φόρεσε τις φανέλες Γκαλίλ Γκιλμπόα (Ισραήλ, 2008?09) και Μπάμπεργκ (Γερμανία, 2009?12), ενώ με τη γερμανική ομάδα πήρε γεύση και από Euroleague.
Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο Ρόμπερτς είχε μέσους όρους στο ΝΒΑ με τους Σάρλοτ Χόρνετς 3.5 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ, ενώ από το 2012 βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχοντας θητεύσει σε Νιού Ορλίνς Χόρνετς/Πέλικανς (2012?14), Σάρλοτ Χόρνετς (2014-16) και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέζερς (2016).























































