ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η Ουκρανία μας χρωστά 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια για το αέριο που τους έχουμε παραδώσει. Θα πρέπει να μας πληρώσουν αλλιώς θα κόψουμε την έκπυωση στην τιμή” δήλωσε ο εκπρόσωπος της Gasprom στο πρακτορείο RIA- Novosti περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση στις σχέσεις Ρωσίας – Ουκρανίας.
Η Ουκρανία μέχρι τώρα προμηθευόταν το φυσικό αέριο στα 268 δολάρια, αν όμως κοπεί η έκπτωση η τιμή θα εκτιναχθεί στα 400 δολάρια.
Αναλυτές χαρακτήριζαν την κίνηση αυτή ως άλλη μία πράξη κλιμάκωσης των σχέσεων των δύο χωρών αφού με αυτό τον τρόπο η Ρωσία θέλει να τρίξει τα δόντια της και σε οικονομικό επίπεδο.























































