ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ρέντσι “πυροβολεί” το ευρωπαϊκό διευθυντήριο: Δεν υποφέρονται πια

Ο Ρέντσι “πυροβολεί” το ευρωπαϊκό διευθυντήριο: Δεν υποφέρονται πια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Για την επιλογή του επόμενου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το ιταλικό κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα θα ζητήσει την διεξαγωγή ανοικτής ψηφοφορίας με την συμμετοχή των πολιτών», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, κατά την ομιλία του σε σεμινάριο των «Δημοκρατικών».

«Δεν υποφέρονται, πια, οι τεχνοκράτες οι οποίοι δεν ξέρουν τι σημαίνει σχέση με τους πολίτες», πρόσθεσε ο Ρέντσι. Ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης θεωρεί ότι «η Ευρώπη βρίσκεται, στην φάση αυτή, υπό την ομηρία του φόβου και σε αυτό δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε σοσιαλιστές και μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος», από την στιγμή, μάλιστα, που «οι σοσιαλιστές των πρώην ανατολικών χωρών είναι πιο σκληροί από τα μέλη της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς των ίδιων κρατών».

«Η Ευρώπη μοιάζει να έχει περιορισθεί σε ένα σύνολο αριθμών, περιορισμών και παραμέτρων. Πρέπει, όμως, να ξαναδώσουμε ζωή στο ευρωπαϊκό όραμα», κατέληξε ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι ψαρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε ελληνικά θαλάσσια πάρκα – Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν

Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini – Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα

UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό – Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο

Νικόλας Φαραντούρης για τουρκικά «θαλάσσια πάρκα»: «Βλέπουμε τη “Γαλάζια Πατρίδα” να παίρνει, μέρα με τη μέρα, σάρκα και οστά»

Διεθνής στρατιωτική δύναμη στο νότιο Λίβανο για να επαληθεύσει τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr