ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λιτότητα, Τζακ Λιου,


















































Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες: Σταθερό το ιρανικό καθεστώς, δεν επίκειται κατάρρευση
«Το Ισραήλ είναι έτοιμο για πόλεμο διαρκείας»
Πόλεμος στο Ιράν: Τι στρατιωτικά αποθέματα έχουν οι ΗΠΑ;
Το κόστος του πολέμου: 11,3 δισ. δολάρια την πρώτη εβδομάδα της επιχείρησης «Επική Οργή»
Δήλωση-σοκ από Τραμπ: «Όταν οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν, βγάζουμε πολλά χρήματα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη υποστήριξης της ανάπτυξης υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Stampa».
Σύμφωνα με τον Αμερικανό υπουργό, η αντιπαράθεση μεταξύ λιτότητας και ανάπτυξης έχει τελειώσει, καθώς τους τελευταίους 18 μήνες, έχει αλλάξει μία σειρά πραγμάτων στις πολιτικές που εφαρμόζονται στην Ευρώπη.
«Δεν νομίζω ότι θα δούμε μια αλλαγή φιλοσοφίας στην Γερμανία, αλλά πιστεύω ότι διαπιστώσαμε ήδη μια αλλαγή σε επίπεδο δράσης» πρόσθεσε ο Λιου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, «προέκυψε ήδη μια χαλάρωση των δημοσιονομικών στόχων για τις χώρες που έχουν δημοσιονομικά προβλήματα, αλλά επλήγησαν σκληρά και από το κόστος της κρίσης των προσφύγων, γεγονός το οποίο αποδέχθηκε και η Γερμανία».
«Το ίδιο το Βερολίνο προχώρησε σε όλες τις αναγκαίες δαπάνες, πέρα από το ύψος των δημοσιονομικών στόχων του, για να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό» έσπευσε να προσθέσει.























































