Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Γερμανία η κτηνοβασία επιτρέπεται και ανοίγουν και οίκους ανοχής με ζώα!

Στη Γερμανία η κτηνοβασία επιτρέπεται και ανοίγουν και οίκους ανοχής με ζώα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Κτηνοβασία,

Στη Γερμανία, ίσως να μην το γνωρίζετε, η ερωτική πράξη μεταξύ ανθρώπου και ζώου δεν τιμωρείται εκτός εάν το ζώο τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Με άλλα λόγια, στην “πολιτισμένη” Γερμανία, που θέλει να κάνει κουμάντο στην Ευρώπη, η κτηνοβασία είναι ελεύθερη και ατιμώρητη (κι ύστερα όταν τους λένε “βάρβαρους” προσβάλλονται…).

Επειδή, λοιπόν, στη Γερμανία οι κτηνοβάτες αντιμετωπίζονται ως… φυσιολογικοί άνθρωποι, το νέο “επάγγελμα” που γνωρίζει άνθηση είναι οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες, δηλαδή οίκοι ανοχής που πάνε οι ανώμαλοι και συνουσιάζονται με ζώα!

Αν και οι φιλοζωικές οργανώσεις της χώρας διαμαρτύρονται και καλούν την κυβέρνηση να απαγορεύσει την κτηνοβασία και να κλείσει τους οίκους ανοχής με εκδιδόμενα ζώα, η κυρία Μέρκελ κάνει ότι δεν ακούει. Το γιατί προκαλεί εντύπωση και συνάμα απέχθεια σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, που βλέπει στην ατμομηχανή της Ευρώπης να αντιμετωπίζονται ως… φυσιολογικές τέτοιες ανωμαλίες και διαστροφές.

Τον περασμένο Νοέμβριο οι αρχές της Γερμανίας σχεδίαζαν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει τις ερωτικές επαφές με ζώα, δηλαδή να απαγορεύσουν (απίστευτα ακούγονται αλλά έτσι είναι) τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση». Όμως δεν το έκανε…

Όπως δήλωσε πάντως η ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, Μαντελίν Μάρτεν, στην εφημερίδα «Frankfurter Rundschau» οι κτηνοβάτες επιχειρούν να παρουσιάσουν το με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής» και κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.

Από την πλευρά τους οι κτηνοβάτες δημιούργησαν ομάδα (εδώ τρελαινόμαστε όλοι), προκειμένου να εναντιωθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή του νόμου και σύμφωνα με τον πρόεδρό τους Μίκαελ Κιόκ «οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο. Είμαστε μια μειονότητα (sic) που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξαιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε», αναφέρουν επίσης σε ανακοίνωσή τους.

Αυτά τα νέα από την “πολιτισμένη” Γερμανία και τα “δικαιώματα” της “μειονότητας” των “κτηνοβατών”…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Γερμανός στρατιώτης ήταν μυστικός πράκτορας της Ρωσίας

Μέλος του δημοτικού συμβουλίου Αράχωβας ο κακοποιητής του Όλιβερ;

Η Γερμανία δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη την επανεκλογή Πούτιν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr