ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κραματόρσκ, Ουκρανία,

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους επτά έφτασαν οι Ουκρανοί στρατιώτες που σκοτώθηκαν από πυρά ρουκετών και την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε, σε ενέδρα ρωσόφιλων αυτονομιστών κοντά στο Σλοβιάντσκ της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.
Η στρατιωτική αυτοκινητοπομπή έπεσε στην ενέδρα περίπου 30 αυτονομιστών κοντά στο χωριό Οκτιαμπρσκέ, που βρίσκεται μεταξύ του Σλοβιάντσκ και του Κραματόρσκ στην επαρχία Ντονέτσκ, σύμφωνα με το υπουργείο. Οι στρατιώτες απάντησαν στα πυρά.
Περίπου 30 αυτονομιστές αντάρτες, που είχαν κρυφτεί στους θάμνους κατά μήκος ενός ποταμού, επιτέθηκαν με εκτοξευτήρες ρουκετών και αυτόματα όπλα εναντίον της αυτοκινητοπομπής σκοτώνοντας αμέσως δύο στρατιώτες και τραυματίζοντας τρεις ακόμη, επεσήμανε η ίδια πηγή.
Στη διάρκεια «μακράς μάχης» έξι στρατιώτες σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά, είχε ανακοινώσει το υπουργείο Άμυνας.
Αργότερα η κρατική υπηρεσία ασφάλειας (SBU) ανακοίνωσε ότι ο σοβαρά τραυματίας υπέκυψε την ώρα που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.






















































