Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Νιγηρία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία κατά των ΗΠΑ – Δεν είναι τρολιά, συνέβη

Η Νιγηρία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία κατά των ΗΠΑ – Δεν είναι τρολιά, συνέβη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ταξιδιωτική οδηγία» κατά των ΗΠΑ «εξέδωσε» ο πρόεδρος της Νιγηρίας, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του νέου μεταναστευτικού διατάγματος από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, παρ’ ότι ο τελευταίος δεν συμπεριέλαβε στη λίστα του την αφρικανική χώρα.

Η προεδρία της Νιγηρίας κάλεσε τους πολίτες της χώρας να μην αποτολμήσουν ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η Ουάσιγκτον επιμένει στον αποκλεισμό πολιτών από μουσουλμανικές χώρες, δημιουργώντας ισχυρές εντάσεις σε όλον τον κόσμο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε απαγορευτικό για τους πολίτες από το Ιράν, τη Λιβύη, τη Σομαλία, τη Συρία, το Σουδάν και την Υεμένη.

Παρ’ ότι δεν συμπεριλήφθηκε η Νιγηρία, η ηγεσία της χώρας θεωρεί ότι στοχοποιούνται οι μουσουλμάνοι και προβλέπει επιπλέον «σιωπηρά»μέτρα για όλους όσοι φέρουν μουσουλμανικά ονόματα, ή ταξιδεύουν από μουσουλμανικές χώρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Πακιστάν σε διαβουλεύσεις με Τουρκία και Ιράν για το σχέδιο στη Γάζα

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Το Ισραήλ απορρίπτει τη συμμετοχή της Τουρκίας στη σταθεροποιητική δύναμη της Γάζας, δηλώνει ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Μόσχα

Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35

Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr