Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκος Υπουργός: Μπορούμε να στέλνουμε κάθε μήνα 15.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα

Τούρκος Υπουργός: Μπορούμε να στέλνουμε κάθε μήνα 15.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, απείλησε την Πέμπτη την Ευρωπαϊκή Ένωση με 15.000 πρόσφυγες κάθε μήνα ως αντίποινα στις απανωτές απαγορεύσεις Τούρκων υπουργών να μεταβούν ως ομιλητές σε φιλοερντογανικές συγκεντρώσεις στην Ευρώπη.

Τα προηγούμενα 24ωρα πολλές ακόμα ευρωπαϊκές πόλεις απαγόρευσαν σε υπουργούς της Άγκυρας να πραγματοποιήσουν ομιλίες σε Τούρκους μετανάστες οπαδούς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

“Εάν θέλετε, κάθε μήνα μπορούμε να αφήνουμε 15.000 πρόσφυγες που έχουμε στην Τουρκία [να πάνε στην Ευρώπη]. Τότε να δούμε πόσο θα σοκαριστείτε”, είπε ο Σοϊλού κατά τη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης ισλαμιστών στην τουρκική πρωτεύουσα.

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού κατηγόρησε τις ευρωπαϊκές χώρες ότι βρίσκονται πίσω από κάθε αντιερντογανική διαδήλωση και διαμαρτυρία του παρελθόντος, όπως τις διαμαρτυρίες στο Πάρκο Γκεζί το 2013, τις έρευνες για διαφθορά τον Δεκέμβριο του 2013 που ταρακούνησαν την κυβέρνηση Ερντογάν και φυσικά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.

Οι ίδιοι “σατανικοί” δυτικοί που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανατρέψουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι που και τώρα απαγορεύουν τις φιλοερντογανικές συγκεντρώσεις στην Ευρώπη.

Η απειλή για τους πρόσφυγες μπορεί όπως εκφέρεται να ακούγεται προς την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά στην πραγματικότητα αφορά ευθέως και αποκλειστικά την Ελλάδα, αφού ο κύριος όγκος τους θα “σκάσει” στα ελληνικά νησιά.

Υπενθυμίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι σε περίπτωση που η Τουρκία “αμολήσει” προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα και μάλιστα ως αντίποινα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η χώρα μας θα το θεωρήσει επιθετική ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

«Πέσιμο» στην Ούρσουλα στις Βρυξέλλες – Της φώναζαν: «Είσαι εγκληματίας, έπρεπε να βρίσκεσαι στη Χάγη»

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Λέκκας: Πρέπει να γίνει άμεσα ένας μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Όσο περνάει ο χρόνος ο σεισμός από τα 7,8 Ρίχτερ πάει στα 8,2

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr