ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δημοψήφισμα Τουρκία – Αποτελέσματα: Με καταμετρημένο το 48,9% των εκλογικών τμημάτων στην Τουρκία στις 18.12, οι κάλπες έκλεισαν στις 17.00, το «ναι» στη σουλτανοποίηση Ερντογάν λαμβάνει 57,8% και το «όχι» 42,2%.
Όπως βλέπετε ο χάρτης της Τουρκίας είναι «μπλε», δηλαδή λέει «ναι», με το «όχι» να βγαίνει πρώτο στη Θράκη, στο Κουρδιστάν (νοτιοανατολική Τουρκία) και στα παράλια του Αιγαίου.
Το «ναι» συγκεντρώνει 12.156.546 ψήφους και το «όχι» 8.875.548.
Το πώς εξελίσσεται ο χάρτης δεν προκαλεί έκπληξη, αφού είναι γνωστό ότι ο Ερντογάν δεν ελέγχει τη Θράκη -εκτός Κωνσταντινούπολης- ούτε τα παράλια του Αιγαίου.
Επίσης, το Κουρδιστάν επιβεβαιώνει στο μεγαλύτερο μέρος του ότι δεν υπέκυψε ούτε στην τρομοκρατία ούτε στις “επιθέσεις αγάπης”.
Να σημειώσουμε εδώ ότι στα social media καταγγέλλεται ευρύτατη νοθεία από το καθεστώς Ερντογάν και υπάρχουν και αποδείξεις.























































