ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δημοψήφισμα Τουρκία: Ένα ακόμα κρούσμα νοθείας σε εκλογικό κέντρο στην Τουρκία “κυκλοφορεί” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Twitter, ερχόμενο να προστεθεί και στα προηγούμενα που σας παρουσιάσαμε.
Στο νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του twitter βλέπουμε μέλη του ισλαμιστικού κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να σφραγίζουν υπέρ του “ναι” όσα ψηφοδέλτια έχουν περισσέψει.
Το “ναι” στη σουλτανοποίηση Ερντογάν “νίκησε” οριακά με 51,2% έναντι 48,8% του “όχι”.
Όσο περνάνε οι ώρες όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται ποιο θα ήταν το πραγματικό αποτέλεσμα δίχως τη νοθεία του καθεστώτος.
Νωρίτερα η τουρκική αξιωματική αντιπολίτευση έκανε λόγο για «σοβαρό πρόβλημα νομιμότητας», καταγγέλλοντας τα εκτεταμένα περιστατικά νοθείας.
«Η Ανώτερη Εφορευτική Επιτροπή απέτυχε, καθώς επέτρεψε να διαπραχθεί απάτη» δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, Μπουλέντ Τεζτζάν.
Κατήγγειλε επίσης, ότι «διαπράχθηκαν παράνομες ενέργειες υπέρ της τουρκικής κυβέρνησης».
Babamın arkadaşının bizzat çektiği video! pic.twitter.com/gSvoEH7UXu
— zeynepnaz (@ZCabbara) April 16, 2017






















































