Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο στόχαστρο μυστικών υπηρεσιών ο Ράμα για την καλλιέργεια οπίου στην Αλβανία

Στο στόχαστρο μυστικών υπηρεσιών ο Ράμα για την καλλιέργεια οπίου στην Αλβανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον δρόμο του Αφγανιστάν και της Αλ Κάιντα ακολουθεί ο αλβανικός αλυτρωτισμός που σχετίζεται άμεσα με την κυβέρνηση του Έντι Ράμα, χρηματοδοτούμενος από το εμπόριο ναρκωτικών, σύμφωνα με δημοσίευμα την Παρασκευή της εφημερίδας “Ελευθερία του Τύπου”.

Στις μυστικές υπηρεσίες βαλκανικών χωρών, αλλά και λοιπών ευρωπαϊκών κρατών, πυκνώνουν οι πληροφορίες που συνδέουν τα έσοδα από τις (μεγαλύτερες στην Ευρώπη) καλλιέργειες χασίς με τη δραστηριότητα παραστρατιωτικών αλβανικών ομάδων, αλλά και τον επηρεασμό της αλβανικής πολιτικής σκηνής και την εξαγορά ψήφων εν όψει των εκλογών του Ιουνίου, σύμφωνα με την αντιπολίτευση.

Μάλιστα, δημοσιεύματα σερβικών MME, συγκεκριμένα της εφημερίδας «Kurir», χαρακτηρίζουν τον Ράμα ως «το No 1 πρόσωπο στην Αλβανία που εγκρίνει την καλλιέργεια οπίου», με μέρος των εσόδων από τα ναρκωτικά να χρησιμοποιούνται για τις εκλογές και τον έλεγχο των MME της χώρας, καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους – Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια

Τραμπ έτοιμος να πατήσει το κουμπί: Σύντομα θα χτυπήσουμε και το εσωτερικό της Βενεζουέλας

Χρυσά iPhone 17 Pro και Captagon: Πώς εισέρχονται στη Γάζα εν μέσω πολέμου

Στην Αλβανία νεο-οθωμανοί εθνοϊσλαμιστές διαδίδουν φαντασιοπληξίες και «φλερτάρουν» με τις συνέπειες

Αλβανίδα Πρέσβης: Οι σχέσεις Αλβανίας-Ελλάδας είναι άριστες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr