ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ενεργειακή διέξοδος μέσω Ανατολικής Μεσογείου: Η αναβίωση του EastMed ως απάντηση στα αδιέξοδα
Οι «Πυραυλικές Πόλεις» του Ιράν: Τα υπόγεια φρούρια όπου κρύβεται το καθεστώς
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την ανάκληση του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ - Η απάντηση του Ολυμπιακού με φωτογραφίες
Το Ισραήλ σταματά τις αγορές όπλων από τη Γαλλία
«Σχεδόν τέλειωσε»: Ο Τραμπ προαναγγέλλει επικείμενο τέλος των επιχειρήσεων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία τουλάχιστον 150 ρωσόφωνοι, στην πλειοψηφία τους άμαχοι, σκοτώθηκαν στην πόλη Νικολάγεβκα στην ανατολική Ουκρανία όπου οι δυνάμεις του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον στόχων που είχαν εκλάβει ως θέσεις των ανταρτών, στην πραγματικότητα όμως επρόκειτο περί κατοικιών.
Οι σφαγές αμάχων των τελευταίων ημερών (πρακτικά από τη Δευτέρα όταν ο νέος πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο σταμάτησε την εκεχειρία) φαίνεται πως δεν δίνουν άλλη επιλογή στη Μόσχα, παρά αυτή της άμεσης επέμβασης με ειρηνευτικές δυνάμεις προκειμένου να σταματήσει η άνευ προηγουμένου αιματοχυσία.
Από την πλευρά τους οι ρωσόφωνοι αντάρτες δήλωσαν πως σκότωσαν 13 Ουκρανούς στρατιώτες κατά στις μάχες της Παρασκευής.
Οι δυνάμεις του Κιέβου βομβαρδίζουν από την Τρίτη τόσο το Λουγκάντσκ όσο και το Ντονέτσκ σε μια προσπάθεια να κάμψουν το ηθικό των εξεγερμένων αλλά η σημερινή σφαγή στην Νικολάγεβκα ίσως αποτελέσει καταλυτικής σημασίας γεγονός για τις επικείμενες κινήσεις της Μόσχας και την δέσμευσή της να προστατέψει τον άμαχο πληθυσμό από μαζικής φύσης εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εκ μέρους του Κιέβου.























































