ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία διαφημίζει τους… αποκεφαλισμούς

Η Τουρκία διαφημίζει τους… αποκεφαλισμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία βυθίζεται καθημερινά στον κατήφορο του μουσουλμανικού εξτρεμισμού.

Εκτός από την υλική υποστήριξη στο Ισλαμικό Κράτος, αφού τους προσφέρει όπλα,χρήματα και νοσοκομειακή περίθαλψη,  τώρα έρχεται να υποστηρίξει και να  αγκαλιάσει ιδεολογικά τις φρικαλεότητες που διαπράττουν.

Το υπουργείο Κοινωνικών και Οικογενειακών Υποθέσεων (ναι υπάρχει και τέτοιο υπουργείο αφού θα πρέπει να ελέγχουν όλα τα στάδια της κοινωνικής ζωής των Τούρκων) έβγαλε διαφήμιση εμφανίζοντας αποκεφαλισμένους ανθρώπους, να κρατάνε τσάντες που έχουν μέσα το κομμένο τους κεφάλι.

Η φρικιαστική αφίσα κοσμεί διάφορα σημεία των πόλεων αλλά είναι και ευρύτερα διαδεδομένη λόγω της εκστρατείας μέσα από τα social media.

“Εκείνοι που καταναλώνουν, καταναλώνονται” είναι ο τίτλος της διαφήμισης και στην λεζάντα υπογραμμίζεται ότι “Οι singles καταναλώνουν 38 % περισσότερα αγαθά, 42 % ηλεκτρονικές συσκευές, 55 % περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια και 61 % περισσότερα καύσιμα από τους έγγαμους”.

Όπως ήταν φυσικό ξέσπασε σάλος στο διαδίκτυο με τους χρήστες να γίνονται… “Τούρκοι” με την κυβέρνησή τους.

Ένας blogger αντέδρασε λέγοντας ότι η κυβέρνηση διαφημίζει τους αποκεφαλισμούς του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στην Συρία.

Μετά την κοινωνική κατακραυγή​, το υπουργείο σταμάτησε την καμπάνια χωρίς ωστόσο να κάνει κάποιο σχόλιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία – Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος

Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία – Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ

Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία

Ένας «σαλταρισμένος» μικρομέγαλος λουστράκος – Ο Ερντογάν θέλει να κάνει «κουμάντο» σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και απειλεί το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr