Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριες νυχτερινές μάχες στην Κομπάνι – Δεκάδες νεκροί τζιχαντιστές

Άγριες νυχτερινές μάχες στην Κομπάνι – Δεκάδες νεκροί τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άγριες μάχες διεξάγονται βράδυ Δευτέρας ξημερώματα Τρίτης στην κουρδική πόλη Κομπάνι στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, που την πολιορκεί το Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν μέσω twitter κουρδικές ειδησεογραφικές πηγές, που δεν μπορούμε να τις διασταυρώσουμε, συμβαίνει πραγματικό μακελειό στην κουρδική πόλη.

Ο Κούρδος πρωθυπουργός του αυτόνομου καντονιού της Κομπάνι Ασία Αμπντουλάχ (Asya Abdullah) και οι άλλοι υπουργοί της κουρδικής διακυβέρνησης, ζώστηκαν τα άρματα και πήγαν στο μέτωπο να πολεμήσουν με τους πολιτοφύλακες του YPG. Όλοι οι άνδρες αυτή την ώρα χρειάζονται στα όπλα, ακόμα και οι Κούρδοι ηγέτες. Ο ίδιος δήλωσε ότι στους δρόμους της πόλης κείτονται δεκάδες πτώματα τζιχαντιστών. Η Κομπάνι ακόμα αντιστέκεται.

Εν τω μεταξύ οι… επιτυχίες της συμμαχίας του Ομπάμα με τους Άραβες ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος συνεχίζονται. Οι σύμμαχοι κατάφεραν να καταστρέψουν ένα κανόνι του Ισλαμικού Κράτους και ένα τεθωρακισμένο όχημα, στα ανατολικά έξω από την Κομπάνι. Οι Κούρδοι συνεχίζουν να επιμένουν ότι αυτοί οι βομβαρδισμοί δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Επίσης, υπάρχει μια πληροφορία που μας φαίνεται λίγο… τραβηγμένη και αναφέρει ότι το YPG συνέλαβε 70 συμμορίτες του Ισλαμικού Κράτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr