Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Χαρλεάδες της Median Empire πολεμάνε με τους Κούρδους

Οι Χαρλεάδες της Median Empire πολεμάνε με τους Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Χαρλεάδες της αδελφότητας Median Empire (Μηδική Αυτοκρατορία), από τη Γερμανία, πολεμάνε στην Κομπάνι στο πλευρό των Κούρδων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Η αδελφότητα ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2011 στην Κολωνία. Όπως γράφουν στη σελίδα τους στο διαδίκτυο ονομάστηκαν Μηδική Αυτοκρατορία από τους αρχαίους Μήδους (οι Κούρδοι θεωρούνται απόγονοι των Μήδων), οι οποίοι αποκαλούσαν τα άλογά τους Arimaspu, δηλαδή “το Άρειο άλογό μου”. Σήμερα οι ίδιοι, όπως ισχυρίζονται, αντί για Άρεια άλογα ιππεύουν τις μηχανές Χάρλεϊ.

Σύμφωνα με τους ελληνικούς μύθους, όταν η Μήδεια σκότωσε τα δύο της παιδιά Φέρητα και Μέρμερο, που είχε αποκτήσει με τον Ιάσονα, ανέβηκε μετά σ’ ένα άρμα που το έσερναν φτερωτοί δράκοντες και έφτασε στην Αθήνα, όπου ενώθηκε με τον Αιγέα και απέκτησε τον Μήδο. Προσπάθησε όμως να δηλητηριάσει τον Θησέα κι έτσι ο Αιγέας την έδιωξε κι εκείνη κατέφυγε κοντά στο γιο της, Μήδο, στην Ασία, στη χώρα που από το όνομά της ονομάστηκε Μηδία. Με άλλα λόγια οι αρχαίοι Μήδοι (δηλαδή οι πρόγονοι των Κούρδων) πήραν το όνομά τους από τον αδελφό του Θησέα, βασιλιά της Αθήνας.

Όταν οι Πέρσες ζήτησαν την παράδοση της Αθήνας, εκτός από νερό και γη που απαίτησαν να τους δώσουν οι Αθηναίοι, ως ένδειξη υποταγής, έθεσαν το θέμα και διπλωματικά. Είπαν ότι ως απόγονοι των Μήδων διεκδικούσαν τα κληρονομικά δικαιώματα στο θρόνο της Αθήνας. Οι Αθηναίοι έδωσαν την εξής ευφυέστατη απάντηση στους απεσταλμένους του Μεγάλου Βασιλιά: “Δίκιο έχετε, Αθηναίος βασίλευσε στους Μήδους, αλλά ποτέ Μήδος στους Αθηναίους”.

Και μετά από αυτές τις απαραίτητες ιστορικές πληροφορίες που σας δώσαμε, δείτε τους Χαρλεάδες στις φωτογραφίες που οι ίδιοι έχουν αναρτήσει από το Κουρδιστάν.

median-empire

median-empire-2

median-empire-3

median-empire-4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Χαμάς για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Φυσικό δικαίωμα των χωρών να αμυνθούν

Οι Ιρανοί μετακινούν ντρόουν κι επιθετικούς πυραύλους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr